LONG TIME NO SEE, VIIKON PARHAAT

Sarjakoukutus. Välttelin Mad Menia monta vuotta, koska en saanut sarjasta kiinni parin ensimmäisen jakson perusteella. Kesäkuun alussa, jättimäisen silitysmaratonin koittaessa päätin antaa sarjalle uuden mahdollisuuden ja jäin kerrasta koukkuun. Aikamoisella rykäykselä katsoinkin nuo seitsemän kautta, koska tällä viikolla sain viimeisenkin kauden päätökseensä.

Sarjassa veti puoleensa se, että siinä on paljon enemmän kuin pinnalta näyttää. Don Draperista oli hankala saada kiinni jopa ensimmäiset neljä, viisi kautta, mutta pari viimeistä kautta toivat paljon uutta esiin. Jos siellä kiven alla on muitakin joilta Mad Men on jäänyt katsomatta, suosittelen ehdottomasti!

Kotiinpaluu. Kutsun tätä kotiinpaluuksi, koska pidän joogaamisesta aivan valtavasti ja silti jostain syystä en ollut harrastanut sitä säännöllisesti melkein puoleentoista vuoteen. Ohjatuilla joogatunneilla käyminen on minulle paras tapa joogata. Vaikka en aina tykkää olla sosiaalinen liikkuessani, joogassa muista läsnäolijoista saa energiaa.

Tarvitsen myös sitä, että joogasalissa ei ole muita häiriöitä ja siellä keskitytään vain itse tekemiseen. Kotona joogaamiseni on toivotonta, varsinkin sen jälkeen kun pieni musta karvapallero saapui taloon – hän nimittäin osallistuu antaumuksella kaikkeen jännittävään ja uuteen kotona tapahtuvaan.

Oli siis aika palata joogan pariin oikeasti. Kävin Yoga Nordicilla tutustumisviikon verran kokeilemassa uusia ja vanhoja tunteja. Cityshopparilla viikon tutustumisjakso maksoi vain 15 e, mikä on normaalisti yhden irtotunnin hinta, eli melkoisen hyvä alennus! Tutustumisviikolla ei tarvitse raahata mukana myöskään mattoa tai pyyhettä, koska ne saa paikan päältä lainaksi.

Tuntivalikoima oli hirmu hyvä, samoin se että tunteja on sekä aamulla että illalla useampi, mistä valita. Viimeisen viikon aikana olen muun muassa riippunut pää alaspäin joogasilkistä, hikoillut flow-tunneilla ja ojennellut nilkkojani barressa.

Kotiinpaluu, osa 2. Toinen kotiinpaluu on tapahtunut kirjastokortin hankkimisen muodossa. Sain ensimmäisen kirjastokorttini neljävuotiaana aloittelevana lukutoukkana, mutta viime vuosina kirjaston käyttö on jäänyt todella vähiin muuttojen ja muun elämän hektisyyden myötä.

Sain pari viikkoa sitten hankittua viimein Helmet-kirjastokortin, ja palasin kirjastolta kotiin mukanani kainalollinen kirjoja. Myös kurssikirjoja löytyy kirjastoista ihailtavan paljon, ja siinä säästää pitkän pennin. Lähikirjastomme Rikhardinkadulla on kaiken lisäksi kaunis ja historiallinen rakennus, siellä kannattaa piipahtaa muutenkin ihailemassa.

Ilostuttaja ovat olleet pitkin viime – ja tätä viikkoa sovitut koiratreffit. Ystäviä on käynyt ahkerasti katsomassa Penniä, ja sen lisäksi olemme miten milloinkin pakanneet itsemme ja pienen koiran autoon, bussiin tai kävelleet lähipuistoon moikkaamaan läheisiä ihmisiä ja koiria.

On ollut ihan mahtavaa, miten koiran myötä tulee lähdettyä ja tehtyä asioita helpommin sohvalla jumittamisen sijaan. Tietty bloggaaminen on tällä hetkellä harrastus joka kärsii, mutta yritän saada kirjoiteltua edes silloin tällöin edelleen. 🙂

Ihanaa sunnuntaita!

FOLLOW MY ADVENTURES: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM