TALLINNAN PARHAAT HERKUT: CAFÉ LYON

Tämä postaus on odotellut luonnoksissani huhtikuun lopulta saakka, mutta onneksi hyvä kahvilavinkki Tallinnaan on aina ajankohtainen!

Tämän(kin) suosituksen takana on oikeasti ystäväni A, jolla on takataskussa tieto kaikista kaupungin parhaista ravintoloista ja kahviloista. Kiitokset ja terkut siis sinne jälleen!

Viru-Keskus, legendaaristen (liekö tuo sarkasmia vai ei, jätän päätelmän teon lukijalle) Viru-hotellin ja esimerkiksi Amarillon koti, on omiaan aiheuttamaan monessa ikäluokkani Tallinnan-matkaajassa halun kiertää koko kortteli kaukaa.

On Viru-keskuksessa kirjaimellisesti jotain tosi hyvääkin, nimittäin Café Lyon. Päädyimme sinne herkullisten leivosten ja kakkujen toivossa iltapäiväkahville taannoisella Tallinnan-reissullamme.

Cafe Lyon Tallinna

Vitriini notkui toinen toistaan herkullisemman näköisiä herkkuja. Päädyin ikisuosikkiini, sitruuna-marenkipiiraaseen, joka ei todellakaan pettänyt! Puolison marenki-marjavaahtoherkku oli sekin hurjan hyvää, samoin kahvit. Vaikka tila itsessään ei ole ehkä viihtyisin mahdollinen, saimme sohvilla ympäröidyn matalan pöydän, josta oli kiva seurailla kaupungin vilinää.

Se kuuluisa hinta-laatusuhde oli oikein kohdallaan, hinnat olivat noin puolet Suomen Ekbergistä ja Strindbergistä ja maku vähintäänkin yhtä hyvä. Kaksi peukkua ylös ja lämmin suositus kahvin ja herkkujen ystävälle!

Café Lyon, Meistri 22, Tallinna

FOLLOW MY ADVENTURES: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM