TALLINNA: PUDEL

Pudel Tallinn

Kivenheiton päässä vanhastakaupungista ja Balti Jaam-rautatieasemalta sijaitseva Kalamajan alue Tallinnassa on varmasti tullut viime vuosina tutuksi yhä useammalle suomalaiselle.

Kalamajassa on roppakaupalla kivoja ravintoloita ja esimerkiksi Telliskivi Loomelinnak, jossa on kaikenlaista kivaa. Olen tehnyt sen design- ja pikkukaupoista tuliaisostokset viime reissuilla ja tykkään ihan hurjasti paikan tarjonnasta.

Kävimme keväisellä Tallinnan reissulla Telliskivessä jälleen kiertelemässä. Hurjan tuulinen ja kolea sää ja ajoi meidät etsimään lämmikettä yhdestä alueen kauniista tiilirakennuksista.

Pudel Tallinn

Pudel Tallinn

Löysimmekin itsemme pian Pudel-olutravintolasta, joka alleviivasi taas sitä, miten visuaalisesti makeita ravintoloita Tallinnassa uskalletaan tehdä. Siellä hyödynnetään kadehdittavan tyylikkäästi vanhojen rakennusten tunnelmallisuutta, virhettömyyteen pyrkimisen sijaan.

Paikka oli siis kivan rosoinen ja minimalistisen tyylikäs, olut oli hyvää (ja sitä sai pienempiäkin lasillisia) ja palvelu ystävällistä. Terassikin varmasti on auki näin kesämmällä, eli ehdottomasti pysähtymisen arvoinen paikka janoiselle Telliskiven suunnalla.

Nyt kun olen vihdoin saanut eetteriin nämä keväisen Tallinnan reissun ravintolavinkit, tiedossa on uusi reissu Suomenlahden toiselle puolelle ensi viikon lopussa. Tällä kertaa lähdemme vain päiväksi joten ohjelmaan tuskin mahtuu lounasta kummempaa, mutta kivaa silti!

Pudel, Telliskivi 60A, Tallinna.

Pudel Tallinn

FOLLOW MY ADVENTURES: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM