HUULIPUNAHAALINTA COLOURPOPILTA

Huh, täällä on huokaistu helpotuksesta – palautin muutama päivä sitten viimeisen koulutehtävän hetkeen, eli on aika pitää muutama viikko lomaa opiskeluista. Olen opinnoissani vähän edellä, joten minun kannattaa tässä kohtaa odotella elokuun alkuun uuden opetussuunnitelman voimaantuloa. Mikäs sen parempaa, varsinkin jos ilmat pysyvät kivoina!

Viime viikot ovat menneet hurjaa vauhtia pienen koiran ja opiskelun parissa. Nyt aion seuraavat kolmisen viikkoa keskittyä opiskelun sijaan kesäjuttuihin, ottaa aikaa bloggaamiselle ja muulle mukavalle.

Koiravauvamme on muuten melkoisen mainio persoona, reipas ja iloinen. Ei haittaa lainkaan herätä aurinkoisina kesäaamuina kuuden maissa, sen verran iloinen jälleennäkeminen on joka aamu (vaikka pikkuinen nukkuukin noin metrin päässä meistä ja näkee meidät koko ajan…).

Yhteiset rutiinit alkavat pikku hiljaa muotoutua ja kaupunginosamme kulmatkin on koluttu jo tarkkaan. Tuo pieni karvapallo tuo hymyn huulille ihan jatkuvasti, ja tuntuu kuin se olisi ollut meillä paljon pidempään kuin kaksi viikkoa!

Koirajuttuja lisää tuonnempana, tänään varsinainen aihe on viime kuukausien suosikkimeikkini huulipuna. Tilasin pari kuukautta sitten Colourpopilta muutaman huulipunan, joista ajattelin kirjoitella teille. Tällä hetkellä kauneus- ja meikkijutut ovat tällä tontilla pop, sen verran vähän on tullut kuvattua muita juttuja viime aikoina.

Colourpop on Los Angeleslainen meikkibrändi joka haluaa olla lompakkoystävällinen ja eläinkokeeton. Kaikki tuotteet valmistetaankin LA:ssa ja lähetetään sieltä. Käsittääkseni tuotteet ovat vain verkkokaupassa, eikä niitä saa tilattua muualta kuin heidän omilta nettisivuiltaan.

Colourpopin valikoimassa on pääasiassa värikosmetiikkaa. Varsinkin luomivärit, huulijutut ja korostustuotteet ovat nauttineet jo pitkään hurjaa hypeä Instan meikkipiireissä. Ja ei ihme, koko valikoima kun on edullista, hintoihin nähden pakkauskoot reiluja ja sävyvalikoimat mie-let-tö-miä.

Ensimmäiseen tilaukseeni valikoin vain huulipunia, vaikka luomivärejäkin haluaisin ehdottomasti tuonnempana kokeilla. Huulituotteita Colourpopilla on joka lähtöön erilaisia. Itse tykkään joko tosi pigmenttisistä ja pysyvistä punista tai sitten olen liikkeellä pelkän huulirasvan kanssa. Niinpä tilasin reilusti ensinmainittuja. 🙂

Ultra Matte-punat ovat täysin mattaisia ja hyvin pigmenttisiä. Niitä riittää yksi, ohut kerros hyvin kosteutetuille ja kuorituille huulille. Liian paksulti levittäessä ne kuivuessaan murenevat helposti huulille ja lähtevät paloina pois. Vähemmän on siis enemmän näiden punien kanssa!

Bumble on lämmin ruusunpunainen, joka taittaa jopa hieman rusehtavaan terrakottaan. Tämän sävyn sopivuudesta itselleni olin ensin epävarma, mutta se näyttää todella kivalta ja on hyvä arkisävy.

Mars oli suurin jännitysmomentti näiden punien joukossa – minulla ei ole koskaan ollut kirkkaan fuksianpunaista huulipunaa, ja tämä todellakin on sellainen! Jännääminen oli turhaa, sillä tämä on osoittautunut ehdottomasti suosikkisävykseni näin kesällä.

Tuesday on täydellinen korallinpunainen, jonka koostumuksen kanssa minulla on jostain syystä ollut haasteita. Tämän kanssa täytyy olla todella tarkka levittäessä – se kuivuu nopeasti ja saattaa liian paksulti levittäessä murustua. Sävy on kuitenkin  niin kiva, että käytän silti hyvillä mielin!

Little Weapon on uskomattoman kaunis ja kirkas oranssinpunainen, sävy jollaista minulla ei ole tullut koskaan aikaisemmin vastaan. Moni oranssinpunainen on nimenomaan oranssi, mutta tämä on täydellisesti oranssin ja punaisen keskellä.

Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan jos tällaisista punista pitää! Tämä sävy on Colourpopin Alexis Ren-kokoelmasta, eli ei varmaankaan pysyvässä valikoimassa.

Marsin lisäksi Little Weapon on toinen suosikkisävyni, vaikkakin sen verran kasvoilla dominoiva että en itse välttämättä osaisi pitää tätä arkena keskellä päivää.

Täysin mattaisten punien mukaan pääsi pari Ultra Satin-koostumuksen punaa. Ne ovat myös hyvin pigmenttisiä, mutta eivät kuivu huulille täysin mattaisiksi. Tämä koostumus on tosi miellyttävä, pysyy loistavasti ja kuluu kauniisti.

Brooklyn ei ole yhtä kirkas pinkki kuin miltä se koneen ruudulla näyttää. Tosi kiva arkipinkki, jossa on kiva kermainen, korallinen sävy. Sopii monen erilaisen meikin kanssa.

Cozy on oikea, kirkas oranssinpunainen, joka taittaa reilusti oranssiin. Ihana sävy, jota on kiva käyttää varsinkin neutraalin meikin kanssa.

Alempana olevien kuvien swatcheista huomaa myös, että Ultra Satin Lip-koostumuksen punat eivät kuivu ihan yhtä nopeasti kuin täysin mattaiset.

ylärivissä Brooklyn, Bumble, Cozy ja Little Weapon
alarivissä Mars ja Tuesday

Nämä huulipunat maksoivat kukin $6 ja tilasin ne ota 3, maksa 2-tarjouksesta. Eurooppaan tilatessa hinnan päälle pitää laskea postikulut ($9.99), mahdollinen tullimaksu ja verot, mutta melkoisen edulliseksi hinta silti jää moneen muuhun brändiin verrattuna. Postitus oli suhteellisen nopea, muistaakseni noin 10 päivää.

Jos Colourpop kiinnostaa, kannattaa liittyä uutiskirjeen tilaajaksi ja odotella säännöllisin väliajoin tulevia alekampanjoita ja ilmaisia postikuluja. Sivuilla näyttää nimittäin olevan oikeastaan koko ajan jonkunlainen kamppis tai yksi kaupan päälle-tarjous.

Kaiken kaikkiaan olen tähän haalintaan erittäin tyytyväinen! Kaikki sävyt ovat jatkuvassa käytössä ja täyttivät tarkoituksensa, eli sen että tulisin kokeilleeksi minulle vieraampiakin sävyjä. Nyt on kesäpunia 🙂

Ordered liquid lipsticks from Colourpop and absolutely love them!

 

FOLLOW MY ADVENTURES: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM