VIIKON PARHAAT

Podcast. Emma Guns haastattelee podissaan mielenkiintoisia ihmisiä kauneuden maailmasta.

Podcastin muutaman viikon takaisessa jaksossa oli vieraana Pixiwoo eli Sam ja Nic Chapman, joiden meikkivideot olivat vuosia sitten minulle portti Youtuben kauneusmaailmaan. Ihailen tyyppejä edelleen, sillä mielettömän ammattitaidon lisäksi he ovat rehellisiä, aidon oloisia ja edustavat Youtuben aikuisempaa sukupolvea.

Olen kuunnellut viime aikoina paljon podcasteja, ja tämän jakson sanoma on erityisesti jäänyt mieleen. Miksi? Kannattaa kuunnella!

Pizza. Eihän se ole mikään yllätys että mistä viikon paras pizza löytyy, koska helsinkiläiset K A I K K I hehkuttavat Pizzeria Via Tribunalia. Jättimäisen pizzauunin raahaminen Italiasta oli totally worth it, jos lopputulos on noin herkkua.

Söin marinaran ja maistoin ystävän margheritaa, ja olivat molemmat taivaallisen hyviä. Eivät ota pöytävarauksia, eli sisäpiirin vinkki: mene heti klo 11, saat lounaspizzan alkaen kympillä ja ehdit ennen ruuhkaa.

Educational moment. Kimberly Clark on ehdottomasti yksi tämänhetkisistä idoleistani, joka osaa ja haluaa ottaa kantaa esimerkiksi rasismiin taitavasti ja epäpaasaavasti. Päättömän kulutushysterian ja muunkin aivottomuuden loistavaa vastapainoa YouTube-maailmassa.

En kestä. Maailmanhistorian söpöin eläinvideo.

Bonus-en kestä. Buzzfeedin otsikointi oli ihan kohdallaan tämän jutun suhteen – sisältö on niin söpöä katsottavaa, että meinasin haljeta.

Ihanaa sunnuntaita!

FOLLOW MY ADVENTURES: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM