SEERUMISUOSIKKI – THE ORDINARY HYALURONIC ACID + B5

Koska rakastan kokeilla uusia tuotteita, yhden käden sormilla laskettavissa ovat ne kauneuspurnukat, joita ostan uudelleen. Tämän postauksen aiheena oleva tuote on kuitenkin niin toimiva minulle, että menossa on toinen kappale, enkä tuskin tule ihan heti edes katselemaan vaihtoehtoa sille.

Tänään kannattaa siis lukea pidemmälle, jos kaipaat hinta-laatusuhteeltaan oivaa kosteuttavaa seerumia.

(En väitä olevani ihonhoidon ammattilainen, eli seuraavat ovat oman tutkimisen ja mielenkiinnon tuloksia.)

Hyaluronic acid + B5 on sinulle, jos:

Ihosi kaipaa kosteutusta. Kosteutettu ja terve iho on kimmoisa ja pehmeä – jos pinta tuntuu karhealta, kuivalta ja kiristelevältä, äkkiä kosteutta kehiin!

Minulla ihonhoito meni aikaisemmin pahiten vikaan siinä, etten ymmärtänyt kosteuden (veden) ja ihon tuottaman öljyn olevan kaksi eri asiaa (hyvä minä!). Yksinkertaistettuna, jos iho ei saa riittävästi kosteutta (vettä), se lisää öljyntuotantoa.

Ihonhoitoremonttini alussa halusin ensimmäisenä palauttaa ihon kosteustasapainon, ja vasta sen jälkeen lähteä hoitamaan muita juttuja, kuten epäpuhtauksia. Tämä tuote on ollut ihan ratkaisevassa osassa kosteustasapainon palauttamisessa.

Seerumin tehoaineet, hyaluronihappo ja pantoteenihappo (B5-vitamiini), ovat luonnostaan ihossa esiintyviä ainesosia. Hyaluronihappo imee jopa 1000-kertaisesti oman painonsa verran kosteutta, ja seerumissa onkin erikokoisia hyaluronihappomolekyylejä, jotka imeytyvät ihon pintakerroksiin. Hyaluronihapon tarkoitus ei siis ole olla varsinainen kosteuttaja, vaan kosteuden ihoon sitoja.

Hyaluronic Acid + B5 on väritön, tuoksuton ja juokseva neste, joka imeytyy ihoon nopeasti. Se jää aavistuksen tahmeaksi kuivuttuaan.

Et halua investoida seerumiin satasia tai edes kymppiä. Hyviä uutisia kaltaisilleni penninvenyttäjille! Vaikka seerumi onkin se asia ihonhoitorutiinissa johon kannattaa investoida, niin ei ole kuitenkaan pakko tehdä.

The Ordinaryn tuotteet ovat suorastaan käsittämättömän edullisia – tämän seerumin hinta on hieman ostopaikasta riippuen noin 6-7 euroa / 30 ml.

Tuolla hinnalla et saa söpöä paketointia, markkinoinnin kauniita korulauseita tai monimutkaista annostelumekanismia. Saat simppelin tuotteen simppelissä pakkauksessa, ja minulle se riittää. Mieluummin maksan toimivasta tuotteesta ilman hajusteita, eläinperäisiä ainesosia tai eläinkokeita.

Kaipaat yksinkertaista seerumia. The Ordinaryn tuotteet ovat nimiensä mukaisesti “one trick ponyja”, eli niissä vaikuttavia aineita on yksi tai korkeintaan muutama. Niinpä kannattaa merkin tuotteita valitessa tutkailla perusteellisesti, mitä oma iho kaipaa, miten oma ihonhoitorutiini rakentuu ja miten tuote siihen sopisi.

The Ordinaryn sisarbrändillä NIODilla on muutamaa astetta hienostuneempia ja monimutkaisia tuotteita, eli jos olet valmis panostamaan hieman enemmän, vastaava tuote heiltä voisi olla MMHC2. Senkään 30 euron hinta ei tunnu järjettömältä moneen muuhun kalliimpaan ja tehottomampaan tuotteeseen verrattuna.

Miten Hyaluronic Acid + B5:ttä käytetään?

Omassa rutiinissani käytän Hyaluronic Acid + B5:ttä joka päivä vähintään kerran, yleensä aamuisin. Esimerkkinä alla tämänaamuinen rutiinini, kun iho tuntui kuivanpuoleiselta.

Puhdistusgeeli (pois kostealla pesulapulla) – kuoriva AHA-kasvovesi – kosteuttava hoitoneste – Hyaluronic Acid + B5 – kosteuttava kasvovesi – kosteusvoide – aurinkosuoja.

Yksinkertaisimmillaan rutiini voisi olla ihonpuhdistus, kosteuttava kasvovesi tai suihke, seerumi, kosteusvoide (aurinkosuoja).

Aion pitää Hyaluronic Acid + B5:n käytössä jatkossakin, koska se on yksinkertaisesti kaikin tavoin toimiva tuote minulle tällä hetkellä. Seuraavaksi testausjonossa on muita The Ordinaryn seerumeita ja tuotteita – niistäkin siis juttua tulossa!

Oletko kokeillut The Ordinaryn tuotteita? Onko hyaluronihappo tuttu juttu?

FOLLOW MY ADVENTURES: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM