KURKISTUS UUTEEN KOTIIN

Näin pari viikkoa muuton jälkeen kaikki alkaa vihdoin löytää paikkansa, joten nappasin muutaman kuvan uudesta kodistamme. Toki siellä täällä näkyy vielä kaikenlaista ylimääräistä, mutta oh well. Kotikuvien ottaminen on muuten todella vaikeaa, eli propsit kaikille sisustusbloggaajille!

Parasta kodissamme on ehdottomasti sen valoisuus ja isot ikkunat. Vaikka asunnon kunto ei ole priimaa, ihastuin siihen välittömästi. Katu jolla asumme ei ole hiljaisimmasta päästä, mutta onneksi äänieristys toimii. Kaupungissa asumiseen nyt vaan kuuluu tietty määrä melua. Se on jopa ihan tervetullutta tällä hetkellä, sen verran monta kuukautta vietimme maaseudulla hiljaisuuden ja rauhan keskellä.

Uusia hankintoja jouduimme tekemään jonkun verran, mutta rakkaimmat sisustustavarat löysivät tiensä kotiin varaston uumenista ja mökiltä. Rakastan vanhoja tavaroita joilla on tarina. Esimerkiksi ruokapöytämme on isäni perheen luota – sen alapinnalla näkyy lyijykynällä tehty merkintä valmistuspäivästä vuonna 1955. Myös ylempänä näkyvä peili on vanhan tavaran kaupasta ensimmäiseen omaan kotiini löydetty.

Tämänhetkinen hurahdukseni on ehdottomasti viherkasvit. Lapsuudenkotini oli täynnä vihreää, ja vaikka historiani hortonomina ei aukoton olekaan (jopa kaktukset ovat tulleet tiensä päähän hoidossani), halusin tähän asuntoon taas runsaasti vehreitä kasveja. Niinpä olen kahden palmun ja viiden pienemmän viherkasvin onnellinen omistaja – puolison silmien pyörittelystä huolimatta 😉

Palaan lisäkuvien kanssa, kunhan viimeisetkin tavarat löytävät paikkansa ja ehdin treenata kodin kuvaamista lisää!

We have a new home!

FOLLOW MY ADVENTURES: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM