JUHANNUSVIIKON PARAS

Tänä vuonna juhannus on ollut erilainen kuin aikaisemmin – vaikka on rentouduttu, on uudenlaista puuhaa ollut kaikenlaista. Kuten Facebookin puolella jo mainitsin, perheemme kasvoi torstaina yhdellä pienellä ja karvaisella perheenjäsenellä.

Niinpä viikonloppu on mennyt hujauksessa pienen villakoiran touhuja katsellen, lelun toisessa päässä roikkuen ja nukkumattina toimien. Niinpä tämän viikon paras asia on meille muuttanut musta nappisilmä. Sorry muuten suttuisesta kännykkäkuvasta – tajusin justiin, että enpä ole edes ehtinyt ajatella kameran kaivamista esiin vielä.

Minulle pieni musta on ensimmäinen koira, mutta kaikenlaisia eläimiä elämääni on silti mahtunut. Koirasta olen haaveillut useamman vuoden, mutta nyt oli ensimmäistä kertaa mahdollisuus vakavissaan harkita asiaa. Totesimme, että tätä parempaa aikaa ja mahdollisuutta tuskin pian tulee. Niinpä haimme pienen kotiin, ja se onkin kotiutunut vallan mainiosti.

Pieni koira on valtavan reipas ja rohkea, vaikka kaupungin kadut meteleineen ovat ihan vieraat. Pienellä rohkaisulla ja nameilla pystyy paljoon – niinpä ensimmäisten päivien aikana on siirrytty sisäpihalla ulkoilusta jo läheiseen puistoon ja tassuttelemaan muutaman korttelin päähän ja takaisin. Olimme valmistautuneet aloittamaan paljon rauhallisemmin, mutta pieni ei tunnu olevan moksiskaan – yrittipä jopa hanakasti kieltäytyä lähtemästä puistosta kotiin.

Villakoiranpentu kun on, tulee turkinhoito olemaan iso osa huolenpitoa jatkossa. Onneksi kasvattaja on käsitellyt pentua paljon ja perusteellisesti, sitä opin arvostamaan viimeistään kun pieni seisoi kärsivällisesti paikallaan kaikkien hoitotoimenpiteiden ajan. Tuntui, että minullahan tässä on enemmän harjoittelemista kuin sillä!

Alkavan viikon ohjelmassa on ainakin tutustuttaa pentu kesäkaupungin tavoille ratikka-ajelun ja terassikahvien merkeissä. Ihanaa sunnuntaita!

We got a puppy!

FOLLOW MY ADVENTURES: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM