VIIKON PARHAAT 19/17

Hui miten nopsaan tämä viikko on hurahtanut ohi, justiinsahan oli vasta maanantai! Liekö syynä sinnikkäät lumi- ja räntäsateet, mutta tuntuu että myös sää on jumittunut jonnekin maalis-huhtikuun vaihteen tienoille.

Olen jälleen viettänyt aikani suhteellisen tiiviisti tenttikirjojen välissä, eli viikon parhaat ovat mallia short & sweet tällä viikolla. Tästä viikosta alkaen viikon parhaat  muuten vasta näin sunnuntai-aamuisin lauantain sijaan.

Leffa. Tämä ei ehkä ole kauhean vaikea valinta, koska tämä oli ainoa leffa jonka tällä viikolla näin (krhöm), mutta King Arthur oli oikein viihdyttävä. En kauheasti perusta örkeistä, tappelusta tai tietokone-efekteistä, mutta jotenkin Charlie Hunnamin läsnäolo auttoi kestämään myös ne. 😀

The Guy Ritchie effect (jos olet nähnyt Lock, Stock and Two Smoking Barrels ja Snatch, tunnistat ne varmasti) oli vahvasti läsnä myös tässä leffassa, toki Hollywood-filtterin läpi vedettynä, mutta yhtä kaikki.

Huulipuna. Lancômen L’absolu Rouge sävyssä Rouge Flamboyant on tämänhetkinen kevään huulipunasuosikkini. Superkirkas, oranssiin taittava punainen, jollaista olin kevääksi etsinytkin, laskeutui huomaani lahjana äidiltä.

Punahuuliini suht tottumattoman puolison ensimmäinen kommentti “no kai toi on ihan ok jos et liiku julkisilla paikoilla” on vahva indikaattori siitä, että oikealla tiellä ollaan. 😉

Herkku. Riippuen siitä keneltä kysytään, parsakausi alkaa olla ohi tai on parhaimmillaan. Oli miten oli, olen hyödyntänyt Prisman ja Lidlin kahden euron parsanippuja innolla, ja parsaa on löytynyt pöydästä tiuhaan tahtiin.

Suosikkiyhdistelmät paahdetun parsan kaveriksi tänä vuonna ovat olleet joko halloumi ja paahdetut kirsikkatomaatit, jolloin koko komeus kruunataan tuoreella sitruunamehulla, tai perusvarma vaihtoehto, kääriminen ilmakuivattuun kinkkuun.

Hollandaisesta olen pysytellyt kaukana, vaikka niin mielelläni kastikkeeksi naamioitua voita kaapisinkin lautaseltani.

Postiöverit. Tällä viikolla ovikello on soinut tiuhaan, sillä tiensä luokseni ovat löytäneet koulukirjojen lisäksi sekä yli kuukauden matkalla seikkaillut Deciemin jättitilaus The Ordinaryn tuotteita (tästä myöhemmin lisää, believe me…), että paketti aasialaisia naamioita ja putsareita.

Tuotteita on nyt testattavaksi hurjasti, ja haluan kokeilla niitä muutaman viikon ennen kuin palaan aiheeseen tarkemmin. Ei välttämättä ole ihan normaalia odottaa joka-aamuista ja -iltaista kasvopesulle pääsemistä näin paljon.

Naamio. Tonymolyn I’m Real Aloe Mask Sheet Moisturizing oli ehdottomasti tämän viikon ihonhoitoyllättäjä. Naamio itsessään oli hurjan ohut ja kasvoille oikein hyvin istuva. Seerumia siinä oli niin paljon, että sitä ensialkuun meinasi tippua ympäriinsä valtoimenaan, kunnes tajusin hieroa ylimääräiset kaulaan ja käsivarsiin.

Naamio pysyi kosteana yli puoli tuntia ja kosteutti oikein mukavasti. Ostin näitä ison setin, 11 kpl noin 13 eurolla, eli hinta-laatusuhde on kyllä oiva. Tykkäsin siis paljon ja odotan innolla setin muiden maskien testaamista.

Ihanaa sunnuntaita ja äitienpäivää!

FOLLOW MY ADVENTURES: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM