VAARINHOUSUT – UHKA VAI MAHDOLLISUUS?

Leather jacket Mango | Scarf Balmuir | Top New Look | Pants Opus | Shoes Repetto | Bag Mansur Gavriel | Sunglasses Karen Walker

Kerroin maaliskuussa siitä, kun kävin Stockmannin muotipalvelussa pukeutumisneuvojan luona. Hän oli valinnut minulle kevääksi uusia vaatekappaleita, ja kokemus oli todella kiva ja silmiäavaava. Rekissä roikkui yhtä sun toista, jota en olisi kuuna päivänä itse osannut valita sovitettavaksi.

Yksi rekin helmistä olivat näiden kuvien rennot “vaarinhousut”, jotka pukeutumisneuvoja stailasi sekä korkkareiden että ballerinojen kaveriksi, yläosana oli hennon vaaleanpunainen röyhelöpusero. Tykkäsin kokonaisuudesta kovin, ja nämä housut ovat muutenkin virkistävää vaihtelua farkuille.

En ole kauhean hyvä pukeutumaan tämäntyyppisiin housuihin – varsinkin tällaiset, joiden vyötärö seilailee siellä täällä olivat alkuun tosi vieraan tuntuiset. Tässä asussa painelin menemään viime lauantaina, kun ohjelmassa oli kaikenlaisten asioiden hoitamista ja muuten vaan hengailua.

Olen siis pikku hiljaa totutellut ja tykästynyt näihin tosi kovasti. Odotankin, että pääsen töihin tai muuten pukemaan nämä korkkareiden kaveriksi, jotta pääsisivät tositoimiin myös vähän ryhdikkäämpinä.

 

FOLLOW MY ADVENTURES: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

2 thoughts on “VAARINHOUSUT – UHKA VAI MAHDOLLISUUS?

  1. Ihan törkeen hienot!
    Voin kuvitella että pinkin yläosan kanssa kontrasti oli täydellinen👌

    1. Kiitos! Muistutti kyllä niin hyvin, että sieltä omalta mukavuusalueelta pitäis poistua käyttämään värejä niiiin paljon enemmän 😛

Comments are closed.