PÖÖBEL – LISÄÄ HERKUTTELUA TALLINNASSA

Kirjoittelinkin jo taannoisesta Tallinnan reissusta ja lounaskokemuksestamme Rataskaevu 16:ssa. Tässä seuraava vinkki Tallinnan-kävijöille!

Pööbel sijaitsi aivan hotelliamme L’Ermitagea vastapäätä juuri Toompean mäen alapuolella, vanhassa puutalossa. Se on hengailu- ja olutravintola, jolla oli silti monipuolinen ruokalista. Pieneen nälkään listalta löytyi kaikenlaista pientä, syötävää paikallisella twistillä juomien seuraksi, isompaan nälkään kaikkea salaateista hampurilaisiin ja muihin mutkattomiin annoksiin.

Otimme alkuun vain valkosipulileipää jaettavaksi, koska olimme vielä suht täynnä lounaan jäljiltä. Valkosipulileivän siipaleet olivat HERKKUA, tummaa mallasleipää runsaalla valkosipulilla ja majoneesissa dipattavaksi. Yksinkertaisesti sikahyvää!

Pääruoaksi söin paikan päällä aamulla savustettua kalaa, jonka seurana oli simppeli vihreä salaatti. Savustetun kalan ystävänä sekin oli maultaan taivaallista, joskin ison palan loppupuolella suolaisuus alkoi tuntua hieman liikaa.

Pööbel on tosiaan oiva paikka varsinkin oluen, mutkattoman ruoan ja rennon fiiliksen ystäville – asiakkaita oli lapsiperheistä (ravintolassa on iso leikkihuone!) bisnesporukoihin.

Hintataso oli muuten selvästi vanhankaupungin puolen ravintoloita edullisempi – kaksi ruokaa ja snacksit sekä pari juomaa per nenä maksoi reilun kolmekymppiä.

Pööbel, Toompuiestee 16.

FOLLOW MY ADVENTURES: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM