NOIN KAHDEN VIIKON PARHAAT

Minireissu. Kävimme ennen vappua yhden yön reissulla Tallinnassa. Tuohon reiluun vuorokauteen mahtui kivoja ravintolakokemuksia (niistä lisää pian!) ja rentoa fiilistelyä kaupungilla.

Harmi että juuri tuona päivänä puhalsi suorastaan arktinen tuuli ja talvitakki tuli tarpeeseen – enemmän kävi kyllä sääliksi huomattavasti lämpöisemmistä ilmastoista kotoisin olleita turisteja. Tallinna on vaan tosi kaunis ja kätevän matkan päässä!

Mysteeri. Menneiden parin viikon lemppari-podcastini on ollut Missing Richard Simmons, jossa yritetään löytää selitystä sille, miksi legendaarinen jumppaguru Richard Simmonsmuistat ehkä tukkapehkon ja glitter-pöksyt – yhtäkkiä otti ja vetäytyi pois julkisuudesta.

Yritin pukea sanoiksi fiilistä joka podista jäi päällimmäiseksi, tarinan pohjavirettä ja kaikkia niitä asioita joita sen kuunteltuani pohdin. Totean kuitenkin, että on parasta kun kuuntelet itse (löytyy ainakin Spotifysta ja Stitcheristä). Epätavallinen, ajatuksia herättävä tarina.

Tunnustus. En kestä Gwyneth Paltrow’ta. Tyyppi tökki jostain syystä jo pelkästään näyttelijänä, mutta homma eskaloitui edelleen kun mukaan kuvaan tuli “lifestylemedia” Goop ihme hörhöilyineen.

Goopin aihealueet vaihtelevat pseudotieteilystä sniikisti naamioituun markkinointiin. Sivuston brändäys on onnistunut loistavasti, ikävä kyllä – siitä kertoo esimerkiksi oma ihonhoitosarja, joka luonnollisesti on myös “clean, non-toxic”, kuten kaiken muunkin Goop-maailmassa tulee olla.

Lyhyesti sanottuna saan näppylöitä koko ilmiöstä homeopaatteineen ja jatkuvine detoxaamisineen. Onneksi joku muukin on samaa mieltä. Sori vaan Gwyneth, mutta menen lääkäriin jos vaikuttaa siltä että minussa on loisia.

Koukutus. Olen häpeilemättä koukussa Chavroux-vuohenjuustolevitteeseen. En ole kauhean paljon leivän perään, mutta ihan tuore kaurapatonki on satunnainen heikkouteni. Sanomattakin on selvää, että se on parasta Chavroux’n kanssa.

Ikuissuosikki. Kaivoin Stella McCartneyn harmaan Falabella-laukun käyttöön jälleen, se kun on saanut lepäillä varastossa pari kuukautta. Tykkään tuosta laukusta ihan älyttömän paljon edelleen, ja voisin ottaa niitä vaikka kuinka monessa eri mallissa ja värissä.

Kevät. Pari viime viikkoa on tuonut tullessaan kaikenlaista pientä ja mukavaa. Kivoja juttuja ystävien kanssa, hyviä pieniä uutisia ja tapahtumia, sinivuokot ja leskenlehdet. Juoksulenkit rullaavat kivasti ja treenit sujuvat, fiilis on loistava ja olo kiitollinen. Kesää kohden, ystävät!

FOLLOW MY ADVENTURES: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM