MUIKEANA MEKOSSA

Jacket Only | Dress Vila | Sneakers Common Projects | Bag Gucci | Sunglasses Thierry Lasry

Splitin reissulta löytyi kansioiden syövereistä vielä yhdet asukuvat. Tunnelmalliset kujat ja kivitalot ovat ihania taustoja mille tahansa kuville, puhumattakaan tuosta loistavasta auringonpaisteesta.

Kuvien mekko on uusi tuttavuus, joka taipuu rennomman asun lisäksi vaikka töihin. Tykkään siitä tosi paljon, ja säärien kalmankalpeus ei jaksanut kiinnostaa kun yhtenä aamuna oli mekkofiilis. Siihen ei muu auta kuin vetää mekko päälle!

Olin pari vuotta sitten henkeen ja vereen mekkotyyppi, ja tämä kyseinen mekko on saanut veren vetämään takaisin tuohon suuntaan. On vaan superkätevää, kun yhdellä vaatekappaleella pääsee jo asun kanssa tosi pitkälle.

Onko siellä muita mekkotyyppejä?

Discovered these outfit pictures from Split. So in love with the light gray dress!

FOLLOW MY ADVENTURES: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM