#MEKKOMUIJA

Dress Vila | Leather jacket Mango | Shoes Repetto | Sunglasses Karen Walker

Tässä sitä patsastellaan taas samassa mekossa kuin asukuvissa muutama viikko sitten, tällä kertaa tosin matkalla kummitytön yksivuotissynttäreille. Voin vain todeta, että onneksi tuli otettua asukuvat ennen bileisiin menoa – pari tuntia tästä eteenpäin olin nimittäin jo istunut palaan pudonnutta suklaakakkua, ja se näkyi mekon helmassa paremmin kuin hyvin.

Olen ihan legendaarinen “pillaaja”, eli onnistun noin 80 % varmuudella sottaamaan vaatteeni jollain tavalla syödessäni. Bravuurini on pastakastikkeen syöminen, ja paidastani voikin pastapäivinä yleensä päätellä, oliko tänään tomaatti- vai öljykastiketta. Myös röyhelöhihojen ja huivin uittaminen lautasella on ihan normaalisettiä.

Olen aika varma, että olen perinyt tämän viehättävän tavan isältäni. Kun olemme hänen kanssaan saman ruokapöydän ääressä, suurin jännitys muille syntyy yleensä siitä, kumpi meistä saa ensimmäisenä ruoat rinnuksilleen tai syliinsä.

Taito on mitä suurimmassa määrin tahaton, eli pillaaminen tapahtuu joka tapauksessa jos on tapahtuakseen, mutta varsinkin silloin, jos päällä on valkoinen tai herkkää materiaalia oleva vaate. Tahranpoistoaine on ystävä!

Taisin mainita jo viimeksi tämän mekon näkyessä blogissa, että tykkään tästä ihan hurjasti. Mukava, siisti ja rento päällä, ei siinä sen kummempaa.

Olen viime päivinä alkanut kaivata värejä ihan urakalla kaappiini, ja näitäkin kuvia katsellessa ei ihme, sen verran simppeli tuo väripaletti on. Tähän värihätään täytyykin ensiavuksi kaivella laatikoista jotain keväisempää!

Laatikoista puheenollen, laatikko- ja matkalaukkuelämän loppu häämöttelee näköpiirissä. 10 kuukautta kodittomuutta näyttäisi olevan päättymässä, sillä meille on löytynyt uusi koti!

Kun se koti vielä odottelee lempikaupunginosassani, leveine ikkunapenkkeineen ja yli kolmessa metrissä huitelevine huonekorkeuksineen, jopa tällainen Ikeaan vain pakon edessä vääntäytyvä muikki vähän innostuu. Lähikaupan mantelicroissantit, täältä tullaan!

Onko siellä muita pillaajia tai muuttajia?

FOLLOW MY ADVENTURES: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM