KLASSIKKO: 3 ASIAA

Näitä kolmen asian haasteita on pyörinyt blogeissa vuosikaupalla, mutta minun reilun vuoden blogihistoriaani sellaista ei ole vielä mahtunut. Juuri tuon kirjoitettuani aloin muuten epäillä itseäni ja miettiä, pitäisikö kaiken varalta kaivella arkistoja… Noh, jospa mennään riskillä!

Kolme asiaa…

joista pidän

Auringonlaskut, koska talvella niitä näkee niin harvoin. Jokaisella paikalla on omanlaisensa auringonlasku – mökillä ne ovat violetinsävyisiä ja viivanmallisia, Dubaissa ne olivat utuisen pastellisia.

Villasukat, koska varpaani eivät tunne eroa tammikuun ja heinäkuun välillä sisätiloissa.

Läheiset ihmiset ja eläimet, koska paras seura.

joista en pidä

Minkä tahansa odottaminen – siksi koska olen aina ajoissa ja koska haluan saada kaikki asiat aloitettua mahdollisimman pian. Ultimate horroria olisi varata loma vaikka vuoden päähän, sitä odotellessa pitäisi tehdä ainakin kaksi reissua, jotta jaksaisi taas odottaa.

Kylmät varpaat, kts. edellinen kohta.

Kynsilakan rullaantuminen. Olen ollut aina kärsimätön ja huono pikkutarkoissa jutuissa, eli kynsien lakkaamiseni on ollut toivotonta viime kuukausiin saakka. Nyt olen kehittynyt siinä harppauksin, mutta vieläkään en aina jaksa odotella lakan kuivumista tarpeeksi kauan.

joita tein viikolla

Luin tenttiin.

Taivastelin tenttikirjojen hintoja, jotka ovat ihan järkkyjä! Yli viisikymppiä kirjasta on älytöntä, sanon minä. Ja tietty juuri sellaisesta, jota ei löydy kirjastosta tai sähköisenä mistään.

Saunoin, koska olen päässyt sen makuun vasta viime kuukausina. En vieläkään tykkää kovasta kuumuudesta, mutta istun sujuvasti alalauteella ja käytän kasvonaamioita antaumuksella joka kerta.

jotka osaan

Olla ajoissa paikalla ja hallita omat tekemiseni niin etten tee mitään viime tingassa. Inhoan tehdä yhtään mitään viime tingassa, ja olen poikkeuksetta aina vartin ajoissa. Olen myös se ärsyttävä tyyppi, joka palauttaa tehtävät viikkoa etukäteen.

Vaistoan myös hyvin, millainen energia toisesta tyypistä huokuu. Ihmisten lukemiseen harjaantuu, siihen voi moni asiakkaiden kanssa työskentelevä samaistua. Mielestäni tilannetaju ja toisen huomioiminen ovat superarvokkaita ja sellaisia taitoja, jotka yllättävän harvalla on. Asiakaspalvelijoiden skillsejä aliarvioidaan kroonisesti, mikä on tosi harmi! Olen saanut tehdä töitä esimerkiksi parikymppisten mimmien kanssa, joilla ei mene sormet tai jauhot suuhun tilanteesta riippumatta. Siinä saattaa kuulkaa setämies jäädä haukkomaan happea suu auki tajuamatta, että mikä sieltä oikein iski! 🙂

Osaan myös kääntää mieleni vivusta naaman näkkärille nanosekunnissa, vaikka pään sisällä ketuttaisi kuinka, kts. edellinen kappale. Tämä on hyödyllinen taito, koska monesti parin minuutin päästä se näkkäri ei enää ole teeskentelyä – niin ihmisten kanssa oleminen saattaa vaikuttaa.

joita en osaa, mutta haluaisin osata

Olla notkea ja ketterä ja akrobaattisen sulava. Tämä iski tajuntaan, kun aikuisbaletin ykköskurssin ekalla tunnilla pliét eivät niin vaan palautuneetkaan mieleen parinkymmenen vuoden tauon jälkeen. Olen myös melkoisen kömpelö, mutta jos mielikuvaharjoittelu auttaa niin ehkä alkeisjatkokurssi sujuu jo paremmin!

Juosta aamulenkillä lujaa niinkuin leffoissa juostaan. Kuvittelen itseni kiertämään Jacqueline Onassis Reservoiria Central Parkissa samaa vauhtia kuin Tom Cruise kaikissa leffoissaan. Kumma kyllä, Nykissä veri vetää aamulla ennemmin dineriin kuin juoksupolkua kiertämään. Maybe one day!

Olla kärsivällinen ja älyttömän pitkäpinnainen. En todella ole sieltä kärsivällisimmästä päästä. Vaikka olen viime vuosina aiheen tiimoilta kehittynytkin, niin joskus pitäisi vaan vetää henkeä ja antaa asioille aikaa.

jotka minun pitäisi tehdä

Tenttiin lukeminen on ihan hyvissä kantimissa, mutta henkisesti pitäisi valmistautua jo seuraavaan. Sen lisäksi minun pitäisi käydä läpi vaatevarastoni ja syödä vähemmän herkkuja.

jotka stressaavat

Tällä hetkellä olen siitä onnellisessa asemassa, että stressinaiheita on vähän – ja siitä olen tosi kiitollinen.

Jos nyt jotain pitäisi stressata, niin varmasti oman kodin ja tietynlaisen kiintopisteen puuttumista elämästä tällä hetkellä. Mutta en jaksa, luotan vaan siihen että kaikki menee niin kuin on mennäkseen.

jotka saavat minut rentoutumaan

Eläinten läsnäolo, järvi- tai merinäköala, hyvä kirja ja lasi viiniä. Kirjojen lukemiseni on keskittynyt viime aikoina lähinnä nukkumaanmenohetkelle tai tenttikirjoihin, ja huomaan kaipaavani ns. huvilukemista, jonka tarkoitus ei ole rauhoittua tai päntätä tenttiä varten.

Myös somella on sormensa pelissä, koska löydän itseni useasti tuijottamasta vaikka Insta Storiesia kirjan lukemisen sijaan.

joista puhun useasti

Haavekoirani (se, jonka toivon minun joskus saavan), tämänhetkinen elämäntilanteemme (koska se hämmentää ja kiinnostaa ilmeisesti myös muita kuin minua) ja ruoka.

jotka puen päälle mielelläni

Farkut, ballerinat ja aurinkolasit. Myös käsilaukkuni tuovat minulle iloa joka päivä.

joita en pue päälleni

Valkoiset leggingsit, bolerot (vaikka niilläkin on ollut tähtihetkensä pukeutumishistoriassani), pörröiset tekoturkit, joista tykkäisin mutta jotka saavat minut näyttämään amerikkalaisen jalkapallon linebackerilta.

jotka haluaisin hankkia

Sikamakean bomber-takin, kivan t-paidan kesäksi ja uudet juoksukengät

joista unelmoin

Siitä hitsin koirasta josta kukaan ei enää jaksa kuulla, pitkästä reissusta Kaliforniaan ja elämäni parhaasta fyysisestä kunnosta. Viimeisen olen luvannut saavuttavani tänä vuonna, mutta saapa nähdä..

joita pelkään

Terveyden tai rakkaiden menettäminen, uiminen vedessä jossa ei näe pohjaan, maailmanpolitiikan järjettömyyden eskaloituminen.

joiden toivon tapahtuvan lähitulevaisuudessa

Oman kodin löytäminen, koiran hankinta (tulikohan tämä kenellekään yllärinä), joku kiva, pieni reissu kesälomalla.

FOLLOW MY ADVENTURES: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM