VIIKON PARHAAT 15/17

Kevätpopot. Ostin viime vuoden puolella yhdestä superalesta Common Projectsin nahkaiset tennarit jotka ovat parissa postauksessa jo näkyneetkin.

Olen tähän saakka törkeästi aliarvioinut tennareiden merkityksen kevätfiiliksen tuojina, mutta nyt olen nähnyt valon! Ballerinakautta saa usein odottaa Suomessa liian pitkään, eli tennareiden kaivaminen kaapista on vähän kuin varaslähtö.

Kirja. Tällä viikolla kiinnostavin opus on maailman kuuluisimmaksikin väitetyn, Bergdorf Goodmanin legendaarisen personal shopperin Betty Halbreichin kirja I’ll Drink to That.

Halbreich on samaa kaliiberia idolieni Iris Apfelin ja Linda Rodinin kanssa. Tajuttoman tyylikäs ja terävä. Vai mitä sanotte naisesta, joka on todennut valkoisista farkuista näin: “I’d like to burn them all. It’s like taking somebody and pouring them into a marshmallow.”

Teksti. Hannah Gale on yksi lempibloggareistani. Tämän jutun luettuani vielä kymmenen kertaa enemmän.

Olen ajatellut tekstin aihetta viime aikoina paljon. Ketä me – yleistystä seuraa, mutta sen uhallakin sanon että useimmiten nuore(hko)t naiset – yritämme miellyttää, ja ketä varten suorittaa itsemme uupumuksen partaalle?

Biisi. Jumitin yhdessä tai kahdessa Bryson Tillerin jostain bongaamassani biisissä, kunnes eräänä päivänä päädyin kuuntelemaan koko Trapsoul-albumia. Ja sehän on aika timanttia se! Muistaakseni tyyppi esiintyy myös The Weekndin lämppärinä Kaisaniemessä heinäkuussa (kiinnostaisi!).

FOLLOW MY ADVENTURES: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM