RYYTYNYT JA ONNELLINEN

Scarf Balmuir | Pants Opus | Tee Banana Republic | Jacket Only | Sneakers Common Projects | Bag Gucci | Sunglasses Thierry Lasry

Näin jälkikäteen näitä kuvia katsoessa on vaikea sanoa, mitä ihmettä minulla oli niissä tekeillä.

Selitykseksi tarjoan sen, että aikaisesta aamuherätyksestä ja lentomatkasta ryytynyt turisti oli juuri saapunut kohteeseen – meikittömänä, tukka sekaisin ja ilosta soikeana, totta kai. Onneksi on aurinkolasit!

Ei silti puhettakaan että jättäisin nämä silti käyttämättä, sillä tuo takanani oleva vaaleanpunainen seinä oli täydellisen ihana, samoin aurinkoinen kevätilma. Ja lomissa parasta on juuri tuo vaihe, kun on juuri saanut matkalaukut majapaikan ovesta sisään ja koko reissun seikkailut ja kivat kokemukset ovat vielä edessäpäin – vai mitä?

A pink wall is the best thing a blogger can find.

FOLLOW MY ADVENTURES: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

2 thoughts on “RYYTYNYT JA ONNELLINEN

Comments are closed.