VIIKON PARHAAT 12/17

Uskomattomin tarina tällä viikolla on Minna Passin ja Susanna Reinbothin kirja Keisari Aarnio.

Seurasin Aarnio-juttua vuosien varrella semi-kiinnostuneena, mutta jossain vaiheessa erilaisia haaroja ja rötöksiä alkoi olla jo niin paljon, ettei maallikkona yksinkertaisesti pysynyt perässä.

Hesarin rikostoimittajien kirja koko jupakasta ja sen taustoista avaa vyyhtiä luku kerrallaan. Muutaman sivun välein suuni varmaan loksahti auki, sen verran uskomattomia juttuja koko jupakkaan sisältyy.

Suosittelen ehdottomasti, mikäli aihe kiinnostaa. Vaikka ei kiinnostaisikaan, kirja toimii hyvänä muistutuksena siitä, että ei meillä täällä Suomessa eletä ehkä niin lintukodossa kuin muille yritetään väittää.

Hurahdus, jonka tosin olisi pitänyt tapahtua vuosia sitten, on ahkerampi panostaminen ihonhoitoon. Ihoni on aina ollut hankalahko tapaus, ja näppyjen määrä tuntuu näin kolmekymppisyyden kynnyksellä olevan sama kuin kymmenen vuotta sitten.

Ainoa avun ja kuulauden tuonut hoito on vuosien varrella ollut Hydrafacial ja sarjan ihonhoitotuotteisiin vaihtaminen. Satasten panostaminen ihonhoitoon per kuukausi ei kuitenkaan ole pitkällä aikavälillä mahdollista (varsinkin, jos on keskivaikeasti asusteaddiktoitunut eikä lottovoittaja), joten olenkin pitkään yrittänyt etsiä edullisia ja toimivia vaihtoehtoja.

Lyhyestä virsi kaunis, muutaman viime viikon olen opiskellut ihonhoitoa urakalla ja ottanut käyttöön uusia ihonhoitorutiineja. Lisäksi olen tilannut kokeiluun yhtä jos toista tuotetta, joiden pitäisi auttaa ihoni pintakuivuuteen ja tukkeutuneisuuteen.

Kirjoittelen tuotteista lisää kun ne saapuvat ja olen ehtinyt niitä jonkin aikaa kokeilla, sillä välin suosittelen tutustumaan esimerkiksi Caroline Hironsin blogiin, joka on ollut erittäin suureksi avuksi prosessissa ja erittäin silmiä avaava.

Hurahdus nro 2. En ole tähän asti pitänyt HBO:n Girls-sarjasta oikeastaan ollenkaan. Onkin täysi mysteeri, miksi olen silti säännöllisen epäsäännöllisesti katsonut jakson sieltä, toisen täältä. Vikan kauden päätin katsoa alusta loppuun, koska vika kausi.

Yksi syy miksi en ole pitänyt sarjan hahmoista, on heidän ehtymätön itsekeskeisyytensä – se taitaa olla sarjan ideakin, sanoi joku. Varsinkin Hannah on joskus niin sietämätön, ettei ole vaan voinut katsoa pidemmälle.

Tällä kaudella mukana Hannah tuntuu olevan muuttunut nainen, ja sarja on vienyt minut mukanaan. Vaikka miten yritin olla tykkäämättä, tulee viimeisen jakson kohdalla varmaan luopumisen haikeus, sittenkin.

Biisi. Draken More Life-soittolista (löytyy Spotifysta) on ollut yksi suosikkikuunneltavia tällä viikolla – omille soittolistoilleni tiensä löysi monen monta kappaletta. Alla olevan biisin lisäksi yksi suosikki oli Teenage Fever, jossa sämplättiin teiniaikojeni ikisuosikkia, Jennifer Lopezin If You Had My Lovea.

Tykkään paljon tässä biisissä feattaavasta Samphasta, joka muuten esiintyy myös tämän vuoden Flow’ssa.

Lupaus viime viikolta. Miten viime viikolla mainostamalleni talviturkin heittämiselle kävikään? Se jää vielä arvoitukseksi olosuhteiden pakosta. Tästä tulikin jatkojännäri. 🙂

Ensi viikolla lähdemme muuten pienelle ex tempore-reissulle paikkaan, jossa kumpikaan ei ole aikaisemmin käynyt. Palataan siihen kuitenkin alkuviikosta. Ihanaa viikonloppua!

FOLLOW MY ADVENTURES: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM