VIIKON PARHAAT 11/17

Kirjoittelinkin kuulumisia jo torstaina, mutta täytyyhän viikon parhaat käydä läpi!

Unelmointi. Auringonpaisteessa kaikki tuntuu mahdolliselta, niin se vaan on.

Tällä viikolla on haaveiltu reissuista (totta kai), koirasta (kuten joka päivä), ja vähän kaikesta muustakin. Unelmoinnissa konkreettisesti tärkeintähän on matka, ei niinkään päämäärä.

Unelmointi on myös yksi syy siihen, miksi kaivelin koneen syövereistä viimekesäisiä Rooman kuvia ja yksi niistä löysi tiensä tähän postaukseen.

Reissukuvia tulee harvoin katseltua sen jälkeen, kun olen käynyt ne läpi ja kirjoitellut postaukset. Ehkä kannattaisi, niin paljon kivoja kuvia löytyi tuosta Rooman reissun kansiostakin.

Visuaalisesti hienoin ja kiinnostavin tv-sarja oli tietenkin HBO:n uutuus Feud.

Bette Davisista ja Joan Crawfordista kertovaa sarjaa on tullut vasta pari jaksoa, mutta olen jo virallisesti täysin koukussa. Sarja on visuaalisesti yhtä hieno ajankuva kuin HBO:n toinen loistosarja Taboo.

Herkku. Keskiviikkona tuli pizzanhimo, ja määrätietoisen jääkaapin kaivelun jälkeen sieltä löytyi yhtä sun toista täytteiksi. Juustoraaste puuttui, mutta se osoittautui ihan loistavaksi jutuksi – mozzarella, vuohenjuusto, herkkusienet ja tomaatti riittivät mainiosti.

Käytän aina tätä pizzapohjan ohjetta, ja annan taikinan kohota tarpeeksi pitkään. Pohjasta tulee paksu ja kuohkea, joka on omaan makuuni se paras. Päälle tomaattikastiketta semi-salaisella reseptillä, ja herkullisuus on taattu!

Päämäärät. Maanantaina asetin uudelle viikolle kaksi päätavoitetta.

1. Tästä tulee hyvä viikko.

2. Käyn heittämässä talviturkin.

Viime vuonna jälkimmäinen jäi toteutumatta, joten päätin olla ajoissa tällä kertaa. Olen suorastaan naurettava pelkuri, mitä tulee Suomessa ulkovesissä uimiseen, koska kylmä ja iik ja kalat ja apua.

Vaikka henkisesti olin ihan valmis, jäät nakottavat vielä kiinni rannassa (seliseli). Jätän tämän tavoitteen siis suosiolla ensi viikolle.

Mitä toiseen tavoitteeseen tulee, totean vaan että tuli ja oli hyvä viikko. Parempi kuin olin uskaltanut toivoa. Hommat valmistuivat, pohdinnat edistyivät ja sitä rataa.

Henkinen high five itselleni ja virtuaalinen teille muillekin, joita tämä yhtäkkinen kevät on siivittänyt eteenpäin.

Kivaa viikonloppua!

FOLLOW MY ADVENTURES: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM