VIIKON PARHAAT 10/17

Henkinen kevät. Kevään voi melkein jo aistia! Olen repinyt siitä iloa kerrakseen, vaikka pari kertaa on meinannut usko mennä, kun katsoo ulos ikkunasta ja siellä tulee taivaan täydeltä räntää. Jospa se ensi viikolla tulisi, iltapäivälehdet ainakin ovat ihan vakuuttuneita.

Postaus. Tämä Visual Diaryn juttu siitä, miten meistä kaikista tuli säätäviä tätejä. NIIN totta!

Varsinkin kalenterisäätäminen on superryydyttävää. Sitä joskus ihan hämmästyy, jos treffit saa sovittua kerralla nappiin, kuten tällä viikolla. (Terkut Satulle! :))

Ilahduttanut juttu. Yhdessä koulukirjoistani oli kappale siitä, miten Navajo-kansan keskuudessa vauvan ensimmäisen naurun kunniaksi hänelle järjestetään suuret juhlat. Navajot uskovat, että eensimmäisen naurun myötä ihmisestä tulee oma persoonansa.

Se, joka saa ensimmäistä kertaa vauvan nauramaan, järjestää tapahtuman kunniaksi isot juhlat koko yhteisölle. Uskotaan, että tämän myötä vauvasta tulee myöhemmin antelias, taitava kommunikoimaan muiden kanssa, iloinen ja huumorintajuinen.

Ihan loistava tapa, kannatan tämän adoptoimista välittömästi myös meille. Koska mikäs sen parempi syy järjestää juhlat kuin vauvan ensimmäinen nauru!

Palvelu. Piipahdin tällä viikolla tunnin tapaamisessa Stockmannin muotipalvelussa, ja ihastuin kerralla. Varasin ajan netistä ja täytin ennakkokyselyn, viikkoa myöhemmin löysin itseni pukeutumisneuvojan huoneesta edessäni rekillinen toiveideni mukaan valittuja vaatteita.

Ei tietoakaan laukkaamisesta pitkin tavarataloa hiki selkää pitkin valuen tai sovituskoppiin jonottamisesta, ja se on arkipäivän luksusta jos mikä. Löysin useamman vaatekappaleen, joita en olisi itse valikoimasta osannut poimia tai saati sitten yhdistellä, mutta jotka olivatkin ihan loistavia.

Ostopakkoa palvelussa ei ole, ja se on ilmainen Stockan Exclusive- ja First-asiakkaille. Muuten hinta on parikymppiä tapaamiselta, eli ei paljon mitään siihen nähden, että joku muu tekee sen vaivalloisimman työn. Suosittelen ehdottomasti!

Biisi. Tämä on rytmittänyt erityisesti treenejäni tällä viikolla.

Bonusbiisi. Koska Calvin Harris nyt vaan osaa! Eiköhän tämäkin ralli soiteta radiossa puhki, mutta nautitaan nyt ennen sitä 😛

Aurinkoista lauantaita!

FOLLOW MY ADVENTURES: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM