KIP KOP JA SITÄ RATAA

Mango pumps

Vaikka kaappini sisältää suhteellisen hyvän määrän kenkiä joka lähtöön, korkkareita minulla on vain muutama hassu pari.

Syksyllä juhlitut ystävän häät, niin ihanat kuin ne olivatkin, olivat kuolinisku suosikkikoroilleni, jotka olivat Zarasta ja maksoivat vuosia sitten 25 euroa. Ne sopivat kaiken kanssa, niillä pystyi kävelemään mukavasti, ja seisomaan vaikka työpäivän verran.

Suosikkikorkkareiden pakollinen ominaisuus on myös se, että ne voi vain kiskaista jalkaan semisiistin asun kaveriksi, ilman että päällä on sen kummempia juhlahörhelöitä.

Oli siis aika asennoitua ajatukseen, että tarvitsen uudet suosikkikorkkarit. Kokemus on jo monta monituista kertaa osoittanut, että jos etsii jokapaikankenkiä vasta akuuttiin tarpeeseen, niitä ei löydä koskaan silloin kun kipeimmin tarvitsisi.

Nämä kaunokaiset löytyivät Mangosta, mallinukkejen katveesta puoliksi piilosta. Niiden sisäänajaminen on ollut viimeisen viikon niitä tehtäviä, joihin olen antautunut pieteetillä.

Muu asu on luonnollisesti ollut joko olohousut tai riemunkirjavat legginsit, koska kotoa olen poistunut lähinnä salille tai kauppaan. Glamouria siis kerrakseen, siitä samalla selitys asukuvien vähäiseen määrään viime viikkoina. Mutta onpahan ainakin mukavat korkkarit, kun ensi kertaa pääsevät tositoimiin!

Love my new pumps from Mango!

FOLLOW MY ADVENTURES: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM