BLOGI 1 v.!

Tasan vuosi sitten istuin keittiönpöytämme ääressä Dubai Marinassa ja kädet hikoillen klikkasin “julkaise”-nappia ensimmäistä kertaa.

Kaksitoista kuukautta on mennyt ohi yhdessä hujauksessa, ja taas on maaliskuun kymmenes. Tänään olen onnellinen ja kiitollinen kaikesta, mitä olen blogin kirjoittamisen myötä oppinut.

Tästä on vuoden aikana muodostunut rakas harrastus. Kertaakaan ei ole tehnyt mieli lopettaa tai pitää taukoa, vaan homma on sujunut melkeinpä pelottavan helposti. Pelottavaa parempi sana on ehkä ihana – blogin tekeminen on sujunut ihanan helposti.

Olen äärettömän kiitollinen myös jokaisesta teistä siellä ruudun toisella puolella. Vain itselle olisi melkoisen tylsä kirjoittaa ja kuvata. 🙂 Olen saanut kasvotusten kivaa palautetta blogista, mutta mielelläni kuulisin kommenttiboksissakin, mistä te haluaisitte lukea.

Tänään skoolaan (ainakin mielessäni) blogin alkutaipaleelle. Toivottavasti vuosia on edessä vielä monia!

This little blog is turning 1 today! It has turned into one of my favorite hobbies and I have loved every single hour I’ve put into into it.

Thank you again Autumn for gently pushing me this way, always saving me when I don’t know what to do with this and your amazing IT skills!

Here’s to wishing many more happy blogging years to come!

Save

FOLLOW MY ADVENTURES: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

4 thoughts on “BLOGI 1 v.!

  1. Huomenta Tähtisilmä. Onnittelut rohkeudesta ja kiitos kauniista kuvista. Tarinat soljuvat kuin kirkas vesi ja kertovat taidosta käyttää sanoja kertoen, houkutellen. Hyvää bloggausmieltä tuleviin vuosiin. T. Sinusta äärettömän ylpeä äitisi.

Comments are closed.