VIIKON PARHAAT 8/17

Tätä viikkoa on säestänyt akuutti inspiksen puute ja yleinen nuutuneisuus. Opiskelut ovat hetkellisesti jäissä, koska olen joutunut odottelemaan ensin arviointeja, sitten lupaa jatkaa seuraavaan kokonaisuuteen, ja nyt kirjoja saapuviksi.

Kaiken kaikkiaan olen koko viikon lähinnä puuhastellut sitä sun tätä ja yrittänyt ottaa vähän rennommin. Kun on tottunut paahtamaan ja suorittamaan, tuntuu että olen vaan vetelehtinyt.

Toisaalta pieni breikki tulee tarpeeseen, koska heti kirjojen tullessa saan lukea pää punaisena läpi kevään ja kesän.

Vaikka viikko on ollut vähän blaah, silti siihen mahtui vaikka mitä kivaa! Tässä parhaat.

Artikkeli. New Yorkerista ilmestyi viikko sitten tuplanumero, jota kahlaan edelleen läpi. Siinä oli mielettömän kiinnostava juttu meille suomalaisillekin tosi tutusta Anthony Bourdainista, mutta lempijuttuni oli ehdottomasti Los Angelesissa elävistä puumista. (Selvennettäköön, että kyse on eläimistä. :))

En ole tiennyt, että LA on toinen maailman kaupungeista, jossa populaatio isoja kissaeläimiä asuu näin lähellä, tai jopa keskellä, suurkaupunkia – toinen on Mumbai, jossa asuvat leopardit.

Suomestakin löytyy Kehä kolmosen ulkopuolelta esimerkkejä siitä, että eläinten ja ihmisten elo samoilla konnuilla ei aina suju sopusoinnussa. Joka tapauksessa aihe on kaikkinensa mielenkiintoinen ja ajatuksia herättävä.

Asiakaspalvelukokemus. Ostin Balmuirin villa-kasmirhuivin syksyllä 2015, ja se nyppyyntyi ja kului muutamassa kuukaudessa tylsän näköiseksi.

Olen siis käyttänyt huivia enää ihan satunnaisesti viime aikoina, tarkoituksenani reklamoida siitä. Kiireessä reklamointi kuitenkin jäi, kunnes pari viikkoa sitten sain vihdoin aikaiseksi kysyä asiasta Stockalta. Long story short, Balmuirin ystävällinen asiakaspalvelu toimitti minulle muutamassa päivässä upouuden huivin lähetettyäni vanhan heille.

Ihanaa, että brändi ottaa vastuun tuotteistaan vielä näinkin pitkään oston jälkeen ja siitä huolimatta, että kuitista minulla ei ollut enää tietoakaan. Toisaalta premium-tuotteilta pitää voida odottaakin pitkää käyttöikää.

Vaikka reklamointi on yleensä aina vähän vaivaannuttavaa ja ikävää, pitäisi myyjälle antaa mahdollisuus korjata asia. Tässäkin tapauksessa huivierässä oli kokeiltu erilaista loimilankaa pehmeyden lisäämiseksi, mutta lopputulos ei ollut toivotulla tasolla. Tuotteessa oli siis selvästi virhe.

Haaveilu. Uusista matkoista on aina kiva haaveilla. Näin melkein kolmekymppisenä voin todeta, että tällä listalla joka ikinen paikka kiinnostaa. Tervetuloa keski-ikä, olen valmis (vaikka siihen kai menee vielä muutama vuosi?)!

Biisi. Tämän rallatus on säestänyt treenejäni tällä viikolla.

Ihanaa viikonloppua!

FOLLOW MY ADVENTURES: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM