VIIKON PARHAAT 7/17

Tunnelmallisin ilta oli ehdottomasti eilen perjantaina. Katajanokalla sijaitseva ravintola Shelter oli juuri sen verran hämyinen ja kotoisa, mitä perjantaina illalla kelpuuttaa vaihtoehdoksi kotisohvalle. Yhtä kutsuva, verkkarit ja villasukat vaan puuttuivat.

Kolmen ruokalajin yllätysmenu oli kokonaisuudessaan herkkua. Sokerisuolattua lohta, fritattua kesäkurpitsaa ja vermiselliä alkuun, pääruoaksi turskaa ja tai-vaal-li-sen ihanaa itu-sienilisuketta, jälkkäriksi salmiakkia, kurpitsaa ja maitojäätelöä.

Väliin syötiin juustot, ja alkuruoan kanssa kahta itsetehtyä leipää. Chef Laurell toi pääruoan, juustot ja jälkkärit meille pöytään, tapa joka kertoo keittiön ammattiylpeydestä ja taatusti ajatuksella valmistetusta ruoasta.

En jaksanut kikkailla kameran kanssa hämärässä ja ihanan seuran kanssa jutustelu vei voiton, joten itse ruoasta ei ole kuvia. Uskokaa vaan kun sanon, että menkää!

Telkkarista tuijotettava. Kauan odotettu Sohvaperunoiden uusi kausi on alkanut, jee! Ukkiskerho on ehdoton suosikkini, mutta sarja on kokonaisuudessaan täyttä timanttia. Yllämainitusta ravintolakeikastakin kaahasin kotiin yhdeksäksi, koska Sohvikset on parasta suorana katsottuna.

Inspiraationtallennusväline. Kutsukaa vanhanaikaiseksi, mutta käytän vieläkin paperikalenteria. Ja ilolla käytänkin! Toinen maailman paras keksintö on muistikirja, johon raapustetaan kunnon mustekynällä.

Vanha muistikirjani tuli tiensä päähän, ja viikon parhaita hetkiä oli se, kun sain käydä Akateemisesta valitsemassa uuden (ja siinä samassa sain rapsuttaa Huomenta Suomen Sini-koiraa!).

Mukaan tarttui vaaleanharmaa, kangaspintainen muistikirja A5-koossa. Välttämättömiä vaatimuksia Sille Oikealle ovat nimittäin aina A5-koko, viivat (ei koskaan ruudut tai blanko) ja kuminauha sulkemista varten. Maailman paras mustekynä on aina sama – pikimusta ja sellainen, joka ei kuivu koskaan.

Muistikirjaan on helppo kirjoittaa kaikki mielen päältä, niin hyvät ajatukset ja ideat eivät mene hukkaan. Bullet journal-tyylillä kikkailun jätän kuitenkin suosiolla muille.

Kimberly Clarkin Anti haul-videot. YouTuben päätön kulutuskulttuuri on jotain, mitä en ymmärrä. Toki itsekin kirjoittelen blogiin ostoksista ja lempituotteistani, mutta on jotain järkkyä, miten paljon monet vloggaajat ostavat kamaa (ja tekevät kaikesta haul-videon).

Minimalismi on minusta kaukana, se myönnettäköön, mutta on älytöntä että blogimaailman ja YouTuben valtaa koko ajan joku must-tuote, joka on pakko saada.

Kimberly perustelee Anti haul-videoillaan, miksi ei aio ostaa milloin mitäkin hypetettyä meikkituotetta – piristävä vastapaino joka kanavalta tunkeville haul-videoille. Lisäksi Kimberly Clarkin jättimäiset tukkalaitteet ovat vaan #hairgoals. 😉

Biisi. Tätä biisiä soitellessa tuli mieleen, että olispa kiva mennä toukokuussa katsomaan Bruno Marsia Hartsulle! Edellisen kerran olin konsertissa aika tarkkaan kaksi vuotta sitten, kun Katy Perry toi loistavan shown’sa Suomeen. Olisi jo aikakin mennä uudelleen. 🙂

FOLLOW MY ADVENTURES: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM