VIIKON PARHAAT 5/17

Melkein sukua julkkikselle. Hoksasin viikolla, että kerrankin on kova melkein sukua julkkikselle-juttu. Mä olen nimittäin nähnyt uuden Miss Universumin verkkareissa hotellin aamiaisella Montpellierissä! Toki hän oli kuvankaunis myös ennen kahdeksaa aamulla, siitä ei luonnollisesti ole epäselvyyttä.

Guilty pleasure. Myönnän jotain, jota kovinkaan moni ei tiedä, ja joka aiheuttaa varmasti vilunväreitä teissä muissa. Ala-asteajoilta asti salainen suosikkivälipalani automatkoilla on ollut Saarioisten roiskeläppäpitsa. Kylmänä, suoraan paketista. *Mic drop*.

Aikaisemmin valintani on ollut aina jauheliharoiskari, mutta uusi vege-vaihtoehto on parempaa potenssiin kymmenen. Roiskarit olivat ruokalistaltani poissa vuosia, mutta viimeisen kuukauden sisään olen tainnut syödä jo kolme vegepitsaa. Tällä viikolla tulin ulos roiskarikaapista, kun oli pakko Snapchatissakin jaksaa vegepitsan ilosanomaa.

The Tim Ferriss Show. Podcastien kuunteluintoni menee ja tulee. Yleensä se saa sysäyksen aina pidemmillä automatkoilla, jos musiikki ei juuri sillä hetkellä maistu. Radiosta kun harmi kyllä enää harvoin tulee mitään kuuntelemisen arvoista.

Tämän viikon podcast-suosikkini on ollut The Tim Ferriss Show. Mies on kirjailija (saatat olla kuullut kirjasta nimeltä The 4-hour Workweek) ja muutenkin kiinnostava tyyppi, joka on niin monessa mukana, että helpoin olisi varmaan määritellä hänet tietynlaiseksi nuoremman sukupolven self-help guruksi. Podcastin aiheet ovat kuitenkin paljon muutakin kuin self helpiä, ja on inspiroivaa kuunnella eri alojen menestyjiä ja heidän elämäntarinoitaan.

Kauneusostos. Viime viikolla taisinkin vauhkota jo Essencen olemassaolon ihanuudesta. Ihastuminen syveni edelleen tällä viikolla, kun ostin mintunvihreän kynsilakan. Koska helmikuu = kevät! Josta päästääkin seuraavaan viikon parhaaseen…

Valoilmiö. Päivän piteneminen yllättää joka kerta. Tällä viikolla tuo hetki koitti tiistaina, kun neljältä ei ollutkaan vielä pimeää. Tästä se lähtee!

Biisi. Viime viikkoina Spotifyni on pyörittänyt erityisesti tällaista rentoa räppikamaa, jolle varmasti olisi joku “oikeakin” nimi, jos musiikkigenret olisivat allekirjoittaneella paremmin hallussa. 🙂

FOLLOW MY ADVENTURES: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM