VALKOINEN ÄMPÄRI JA UUSI TAKKI

Vaikka tällä viikolla on paistanut aurinko, näitä kuvia ottaessa tuntui ihan siltä, kuin olisi kävellyt valkoisen ämpärin sisällä.

Maa oli valkoinen, puissa valkoinen kuorrutus, taivas oli valkoinen ja pilvet roikkuivat alhaalla. Valkoinen on toki kivempi kuin lonkeronharmaa, mutta alleviivatun värittömältä maisema silti näytti.

Onneksi aurinkokin on viime päivinä näyttäytynyt ja kevät alkanut pikku hiljaa hiipiä tänne Etelä-Suomeen. Aion ottaa nämä toivottavasti viimeiset talvisemmat viikot vastaan uudessa, pesänmallisessa takissa, jonka bongasin Stockalta 60% alessa. 🙂

En ollut koskaan edes testannut tämän mallista takkia, mutta kokeiltuani sitä olin tosi yllättynyt mallin monikäyttöisyydestä ja mukavuudesta. Takki on Marimekon, ja tätä samaa mallia, nimeltään Mollis coat, tehdään käsittääkseni eri materiaaleissa ja väreissä kaudesta riippuen.

Tykkään tosi paljon muodon lisäksi materiaalista, joka on pehmeää, bukleepintaista villakangasta. Paukkupakkasille alle mahtuu hyvin kerroksia, mutta arktisille naparetkille valitsisin jonkun paksumman takin.

Ainoa häiritsevä juttu on se, että napit alkoivat irtoilla muutaman käytön jälkeen. Edessä on siis niiden läpikäynti ja ompelusouvi. Totuuden nimissä olisin odottanut Marimekolta parempaa laatua!

Nappien lentely-ilmiö on muuten ollut havaittavissa monen merkin villakangastakeissa, oletteko huomanneet samaa?

Ihanaa torstaita sinne, onneksi pian on viikonloppu!

Coat Marimekko Scarf FWSS Ankle boots Mango

Love my new Marimekko coat! So cosy for the less harsh winter weather.

 

Save

FOLLOW MY ADVENTURES: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM