VIIKON PARHAAT 4/17

Otsikkoa kirjoittaessani olin ihan varma, että nyt on viikko 2. Lähempi tarkastelu ja looginen pohdinta kuitenkin osoitti, että nelosviikkoahan tässä jo elellään…

Tämä viikko on livahtanyt ohi hurjaa vauhtia. Olen viettänyt aikaa lähinnä opiskelujuttujen parissa puurtaen, mutta myös treenikertoja on tullut plakkariin neljä, mikä on mulle ihan loistava suoritus.

Tässä muita viikon parhaita juttuja!

Paras naposteltava. Eat Real Hummussipsit. Syön sipsejä tosi harvoin, koska en tykkää överisuolaisesta ja -rasvaisesta fiiliksestä. Nämä kuitenkin tarttuivat mukaan pari viikkoa sitten mielenkiinnosta, kun paketin päältä tutkien kyseessä oli jotain muuta kuin perinteiset, tapporasvaiset perunalastut. Hummussipsejäkään ei voi terveellisiksi kutsua, mutta ovat kyllä ihan eri maata!

Merisuolalla maustetut hummussipsit olivat suhteellisen miedon makuisia ja eivät jättäneet sormia tai kitalakea rasvaisiksi. Napostelin ihan sellaisenaan vähän kerrallaan, mutta ensi kerralla kokeilen dipin tai guacamolen kanssa. Myös samassa hyllyssä nököttäneet linssi- ja quinoasipsit vaikuttivat lupaavilta.

Uusi ruokatuttavuus. Meinaa mennä ruokapainotteiseksi, mutta silläkin uhalla mainitsen perjantaina kokkailemani Härkis-lasagnen. Kuten edellisessä viikon parhaissa totesin, olen useimmiten vähän myöhässä kaikista muotijutuista.

Vihdoin ja viimein kokkasin siis Härkistä, ja olin positiivisesti yllättynyt. Maku oli neutraali, suutuntuma miellyttävä, ja proteiinipitoisuus kasvikunnan tuotteelle ihan hurja 17 g / 100 g.

Hinta-laatusuhde. Ainakin Citymarket ja Tokmanni ovat viime vuonna ottaneet valikoimaansa minulle Hollannin ajoilta tutun Essencen, ja se on juttu josta jaksan iloita joka kerta, kun tekee mieli ostaa vaikka uusi kynsilakka, tai kokeilla huulipunasävyä, josta ei ole ihan varma.

Perus-markettikosmetiikan hintatasoon tottuneena pitää aina hieraista silmiä, kun kynsilakka maksaa alle kaksi euroa ja huulipuna alle vitosen. Essence-kokoelmani onkin karttunut viime aikoina ainakin ihanalla viininpunaisella kynsilakalla, nestemäisellä eyelinerilla ja kulmakynällä.

Laatu on kaikissa kokeilemissani tuotteissa ollut väliltä ihan ok – tosi hyvä, kun tämänhintaisilta tuotteilta ei oikeastaan odota muuta kuin käyttökelpoisuutta.

Lempparikengät. Olen viimeisen puolentoista vuoden aikana kehittänyt semi-vakavan pakkomielteen Acnen Jensen-nilkkureihin. Ahkerasta tarkkailusta huolimatta noita pirulaisia ei ole löytynyt hurjasta alesta, eli samanlaista munkkia ei ole käynyt kuin saman merkin Pistol-nilkkureiden kanssa pari vuotta sitten.

Andorran Mango Outletissa koin kuitenkin ihmeen kaltaisen hetken. Täysin Jenseneitä vastaavat mokkanilkkurit ilmaantuivat näkökenttääni, kaiken lisäksi erittäin kilpailukykyiseen 27 euron hintaan. Tästä syystä voit bongata minut ihailemassa uusia kenkiäni myös ylläolevassa kuvassa. Samasta paikasta löytyi muuten myös toiset ihanat kengät kahdellakympillä, mutta palataan niihin hieman keväämmällä.

Biisi. Tämän mainitsin jo pari viikkoa sitten edellisessä musiikkipostauksessa, mutta biisi jaksaa viehättää, eli toinen kerta toden sanoo.

Ihanaa lauantaita!

FOLLOW MY ADVENTURES: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM