SINISIÄ PÄIVIÄ

Kylläpä näitä sinisiä päiviä on tuntunut tammikuussa riittävän yksi toisensa perään. Aurinkoiset keväthanget antavat näköjään odottaa itseään – onneksi päivä tuntuu jo vähän pidemmältä kuin kuukausi sitten.

Meteorologia sikseen, kiva kun jo pian koittaa helmikuu! Neuleet ja talvitakit alkavat tässä vaiheessa tuntua jo nähdyiltä, onneksi niiden pois pakkaamiseen on taas vähemmän aikaa kuin siitä, kun ne kaivettiin esille. Tuntuu, että olen nyt pötkinyt menemään näissä samoissa vaatteissa sieltä loppusyksystä saakka. Aamulla jotkut housut ja joku paita, ja niillä mennään kaikki kodin ulkopuolella tapahtuvat menot. Ei sillä, että tyylini lämpöisempinä vuodenaikoina olisi kummoisempi, mutta tuntuu että valinnanvaraa kaapissa ja ennen kaikkea mielenkiintoa on silloin enemmän.

Olen pari vuotta sitten alkanut systemaattisemmin pakata kausivaatteita varastoon, ja se on ollut enemmän mun juttu kuin odotin. Kevät- ja kesävaatelaatikoiden penkomisessa on oma fiiliksensä – kuin olisi yhtäkkiä saanut vaatekaappiin vaikka mitä uutta ja kivaa. Pakko myöntää, että vaatteita on kerääntynyt sen verran, että aina joitakin unohtaa edes omistavansa.

Tuostakin syystä yritän ostaa alkavana keväänä vähemmän vaatetta ja tavaraa. Näissä jo omistamissanikin on tarpeeksi, varsinkin kun matkalaukkuelämä jatkuu edelleen ja oman kodin tavarat on siroteltu pitkin eteläistä Suomea. Jos tämä viimeiset puoli vuotta on jotain opettanut, varsinkin sen että vähemmälläkin pärjää. Se pakottaa myös tällaista kaltaistani ikuista arpojaa tekemään päätöksiä.

Knit Primark Jeans Zara Boots Forever21 Coat Michael Kors Scarf FWSS

SHOP THE POST (referral links)

 

Save

FOLLOW MY ADVENTURES: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM