NO SE PYJAMA-ASU

Eiköhän meillä jokaisella ole se asu, jonka voi vetää päälle ja tuntea kuin ei olisi koskaan pyjamasta tai kotihousuista pois vaihtanutkaan. Koska syksy ja talvi ovat olleet tähän asti melko lauhoja ja sallineet mekoissa huitelemisen (unohtamatta että suklaakin on maistunut), minulle tuo mukavuuden maksimointi-asu on tämä kuvissa näkyvä. Neulemekot ovat olleet suosikkejani vuosikausia, ja kaapistani on poikkeuksetta löytynyt yksi musta tai harmaa neulemekko. Ja mikäs niiden kanssa mukavampaa puettavaa kuin lämpimät ylipolvensaappaat.

Mekko on villan ja edullisempien kuitujen sekoitetta, mutta kashmirpipolla ja villahuivilla täydennettynä sen lämmityskyky menee ihan täydestä ja tuntuu pehmoiselta päällä. Luonnonkuidut ovat ainakin talvivaatteissa ihan ässä juttu. Niiden pitkäikäisyys ei ole tuulesta temmattua, kunhan pesulämpötila on riittävän alhainen.

Suosittelen muuten tutustumaan FWSS:n villahuiveihin paljon hypetettyjen Acnen huivien sijasta. Ensinmainitut ovat kooltaan isompia, tiheämmin neulottuja ja materiaaliltaan niin paljon pehmeämpiä. Hintakin oli muistaakseni Acnea vastaava.

Hypistelin Erottajan Beamissa Acnen Canadaa, mutta tämän FWSS:n hoksattuani Acne tuntui ja näytti enää surullisen lirpulta. Nyt huivin kanssa kuljemme yhteistä polkua jo kolmatta talvea, ja se on edelleen kuin uusi. Ihmettelen suuresti, ellei käyttövuosia seuraa ainakin vielä vuosikymmenen verran.

Pehmeää torstaita!

This outfit, and especially the knit dress, has been my go to comfy outfit this fall and winter. Something soft enough to face the cold world in and as comfortable as pajamas.

Mainoslinkkejä / Affiliate links
Coat Vila (samantyylinen) Dress Cubus (samantyylinen)Scarf FWSS (edullinen vastaava!) Hat Banana Republic x Todd & Duncan (samanlainen Uniqlolta) Shoes Forever21


Save

FOLLOW MY ADVENTURES: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

2 thoughts on “NO SE PYJAMA-ASU

  1. Jep, neulemekot ja collgemekot on ihan parhaita tohon tarkoituksen! Paksujen sukkisten kanssa tai mulla on jopa yhdet fleecevuoriset trikoot, ah <3

    Näytät silti aivan ihanalle, etkä todellakaan millekään pyjamassahiihtelijälle! Ihanaa uutta vuotta Selja 🙂

    1. Oi, mä oon hipelöinyt fleecevuorisia sukkiksia (tms?), mutta noi trikoot olisi kyllä hyvä idea!

      Kiitos paljon ja samoin, ihanaa uutta vuotta 🙂

Comments are closed.