PYRÄHDYS KIKOON JA MITÄ SIITÄ SEURASI

Joulukuisella reissulla ehdin viimeisenä päivänä Barcelonassa kierrellä vähän kauppoja viimeisten joululahjaostosten toivossa. Kröhöm, tokihan itsellekin jotain saattoi tarttua mukaan…

Kiko Milano on italialainen meikki- ja ihonhoitobrändi, joka on tunnettu edullisuudestaan ja hyvästä hinta-laatusuhteestaan. Varsinkin luomivärit ja kynsilakat tuntuvat olevan suosittuja, värivaihtoehtoja kun niissä riittää vaikka millä mitalla.

Kikon nettikauppa toimittaa myös Suomeen, mutta tämä tarjoushaukka on skipannut tuon vaihtoehdon korkeiden postikulujen takia. Kun kivijalkaliikkeeseen törmää reissussa, kannattaa siis hyödyntää tilaisuus!

Myönnän, että Kikon liikkeen tullessa näköpiiriin kirmasin siis sisään aika vauhtia. Suosittelen muuten lämpimästi kävelemään Ramblalta pari katua sivuun, koska tuo Ramblan Kiko oli aivan ääriään myöten täynnä. Muutaman korttelin päästä löytyi hiljaisempi putiikki, jossa sain valloittavan ihanan myyjän avukseni.

Akuutti tarve minulla oli meikkivoiteelle ja peiteaineelle, mutta myös putsarini veteli viimeisiään ja kuorinta-aineesta ei ollut ollut näköhavaintoa marraskuun jälkeen. Mukaan tarttui siis kaikenlaista! Tässä vähän kokemuksia muutaman viikon jälkeen.

Pure Clean Gel-kasvojenpuhdistusgeeli

Ihana ja helposti vaahtoava putsari, jossa on miellyttävän mieto, kurkkua muistuttava tuoksu. Ei kuivata liikaa, eli oikein hyvä myös talvikäyttöön seka- ja rasvoittuvalle iholle.

Hydra Pro Mask

Olen käyttänyt tätä kolmisen kertaa, ja hieman haikeana on todettava, että purkin pitäisi olla suurempi – tai sitten käytän tätä liian paksulti, kun näin talvella tuntuu että iho on kuiva korppu about koko ajan. Kosteutusteho hyvä, mutta ei yhtä hyvä kuin sheet maskeissa. Hintaansa nähden kuitenkin toimiva tuote.

Kiko Milano Pure Clean Powder

Pure Clean Powder

Tämä oli minulle ihan uusi tuttavuus, tällaista tuotetta en muista nähneeni koskaan missään! Kyse on siis kuorivasta jauheesta, joka sekoitetaan joko pieneen määrään vettä tai puhdistusaineeseen.

Jauheessa on isompia ja pienempiä rakeita, jotka muodostavat vaahtoa ja kuorivat ihon hellävaroen. Jauhetta tarvitaan vain vajaan teelusikallisen verran per käyttökerta, eli purkki on riittoisa kuin mikä.

Tämä on ehdottomasti uusi suosikkini!

Kiko Milano Skin Modernist Foundation

Skin Modernist-meikkivoide

Halusin talveksi täysin peittävän ja öljyttömän meikkivoiteen, ja myyjän suosituksesta päädyin tähän. En ole meikkivoidepuristi, ennemminkin kutsuisin lähestymistapaani ratkaisukeskeiseksi. 😉 Käytän siis mieluummin huonommankin meikkivoiteen parempaan sekoitettuna, kuin heitän mitään pois. Kokeilen mielelläni uusia tuotteita, koska eri jutut tuntuvat sopivan eri vuodenaikoina enkä halua säilöä kotona isoa varastoa eri vuodenaikoja varten.

Tämän meikkivoiteen koostumus on ihana ja helposti levittyvä, mutta kaikista punoittavimpia kohtia tämä ei peitä, vaan päälle tarvitsee vielä peiteaineen. Lopputulos ei ole karsea supermatta, vaan jää luonnolliseksi olematta klähmäinen, mistä iso plussa. Kevyellä puuteroinnilla kestää tosi hyvin ja iso ei muistuta öljyläikkää edes päivän lopussa. Tykkään tosi paljon!

Kiko Milano Skin Modernist Foundation

Dark Circle Concealer

Olen viimeiset kuukaudet käyttänyt todella vaaleaa peiteainetta (kiitos YouTube-meikkigurujen), joten tällainen “normaalin” värinen peittari tuntui aluksi oudon tummalta. Ihmetyksen jälkeen totesin, että jätte bra ja olen käyttänyt tyytyväisenä tuosta lähtien. Tottumuksesta tykkään tosin enemmän peiteaineista joissa on applikaattori, tässä kun on pumppu, mutta hygieenisyydeltään jälkimmäinen on tietty aina parempi.

Kaiken kaikkiaan olen siis enemmän kuin iloinen Kikoon tekemäni täsmäiskun tuloksista. Ehkä seuraavalla kerralla voisi testata muitakin meikkejä!

Onko siellä kokemuksia Kikosta tai tämänhetkisiä ihonhoito- tai meikkisuosikkeja?

Shopped at Kiko while in Barcelona. Recommend them if you’re after affordable and great quality make-up or skincare!

Save

Save

Save

Save

FOLLOW MY ADVENTURES: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM