EPÄSUOSITTUJA MIELIPITEITÄ

Tällainen haaste on kiertänyt useammassakin lukemassani blogissa viime kesästä lähtien. Anna Vihervaarasta-blogista alkunsa saaneesta ideasta tehdyt postaukset ovatkin olleet sen verran hauskaa luettavaa, että tartunpa aiheeseen minäkin.

Tarkoitus on tuoda pilke silmäkulmassa esille omia, valtavirrasta tai yleisestä käsityksestä (jos sellaista nyt voi edes määritellä) poikkeavia ajatuksia ja mielipiteitä. Tarkoitus ei siis ole pahoittaa kenenkään mieltä. 😉

Tässä omia epäsuosittuja mielipiteitäni.

Minulla on joku kummallinen antipatia Michael Korsin laukkuja kohtaan. En ole vielä nähnyt yhtäkään, joka olisi vetänyt puoleensa, päinvastoin. Saa tapahtua aikamoinen ihme, ennen kuin omasta kaapistani kyseisen merkin väsky löytyy.

En ole koskaan lukenut sisustusblogeja. Tämä siksi, koska toleranssini kokovalkoiseen tai -harmaaseen, blogista toiseen toistuviin paimentolais(?)mattoihin, “huolettomiin” asetelmiin sohvapöydällä ja överikalliisiin tuoksukynttilöihin on matala.

Juhlapyhähössötys on ahdistavaa. En ole yhtään himinöinti-ihminen, oli kyse sitten mistä vaan pyhästä. Oikeastaan en edes tajua, miten ihmiset jaksavat innostua esimerkiksi joulusta ja joulukrääsästä. Nautin jouluna yhdessäolosta perheen ja ystävien kanssa sekä jouluherkuista, mutta yhtä hyvin voisin syödä arkiruokaa kotona sohvalla ja tuijottaa telkkaria.

Olen viime aikoina ollut kyllästynyt Instagramiin. Tuntuu, että siellä hyvin harva on liikkeellä muuten kuin puffaamassa omaa agendaansa. Jatkuva spämmi ja seuraa-älä seuraa-rumba on yksinkertaisesti väsyttävää. Kaipaan aitoa kommentointia ja vuorovaikutusta!

Kuratoiminen. Tämä liittyy oikeastaan edelliseen. Tuntuu, että kaikki siitä himputin Insta-feedistä omaan hajuvesikokoelmaan pitää kuratoida. Miksei vaan voi ostaa tai yhdistellä sellaisia juttuja, mistä tykkää, miettimättä että muodostavatko nyt harmonisen kokonaisuuden? Visuaalinen ilme on toki tärkeää, mutta haluan tässä blogissa kulkea valtavirtaa vastaan siinä mielessä, etten mieti liikoja. Jos kuva on omasta mielestäni kiva, julkaisen sen ja sillä hyvä. Odottelen siis edelleen, että minulle tulisi tarve kuratoida jotain.

KonMari. Olen aivan liian laiska siivoaja ja järjestelijä, jotta innostuisin KonMarista. Pidän kiinni muuttojen yhteydessä tapahtuvista, hurrikaanimaisista hävityspuuskista, olkoot ne minun metodini.

Millaisia epäsuosittuja mielipiteitä sinulla on?

FOLLOW MY ADVENTURES: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

2 thoughts on “EPÄSUOSITTUJA MIELIPITEITÄ

 1. Hei kiva et kävit kommentoimassa mun blogiin niin löysin itse tänne sun blogiin 🙂

  Tunnistan itseni muuten parista kohdasta; Mä oon kanssa liian laiska innostuakseni KonMarista, vaikka suurin osa ihmisistä mun ympärillä on varmaan ihan sen lumoissa. Sekä toi juhlapyhähössötys… ei pysty.

  Sen sijaan mä oon löytänyt sen yhden ainoan Michael Korsin, jonka takia siihen sijoitin rahani vuosi sitten. Sellainen musta “bucket bag”. (Jules large drawstring)

  1. Kiitos Milja itsellesi kommentista, kiva kun löysit tänne 🙂

   KonMarissa pitäisi varmaan päästä siihen ajatukseen kokonaisvaltaisesti kiinni, mutta mua arveluttaa, että kun tavaroista hankkiutuu eroon niin kaapit täyttyisivät taas ennen pitkää jollain muulla..

   Bucket bagit on tosi kivoja kyllä! Olen katsellut Mansur Gavrielin vastaavia, jokin niiden mallissa viehättää tosi paljon, ja ovat sopivasti rennon mallisia!

Comments are closed.