EDULLISET RAVINTOLASUOSIKKINI DUBAISSA

Dubai Marina

Ajattelin kirjoittaa ylös muutaman ravintolavinkin Dubaihin, koska ne ovat loistaneet poissaolollaan tähän saakka. Dubai-postaukset ovat kiinnostaneet monia viime viikkoina, eli siellä ruudun toisella puolella taitaa olla keväämmällä sinne päin suuntaavia. 🙂 Toivottavasti näistä löytyy vinkkejä!

Tykkään rennoista ja kohtuuhintaisista ravintoloista, hintavampia paikkoja ei siis ole tullut kokeiltua Dubaissa. Niitä löytyy kuitenkin pilvin pimein ja laidasta laitaan, esimerkiksi TimeOut Dubaista löytyy vaihtoehtoja joka lähtöön. Muuten, UAE:ssa netissä tai muissa julkaisuissa alkoholille täytyy käyttää kiertoilmauksia, siksi siis saatat bongata arvioista käsitteet “hops”, “grapes” ja “bubbly”.

Surf Café
Surf House, Umm Suqeim 2, lähellä Emarat-bensistä
Jumeirah Beachin tuntumassa oleva ravintola, joka mango-broilerisalaatti nauttii kulttisuosiota. Se onkin superherkkua, mutta paljon muutakin hyvää täältä löytyy!

AB’s Absolute Barbecues
Sidra Tower, taksinkuljettaja löytää myös sanomalla osoitteeksi Fraser Suites
Nyt kuulolla, tämä paikka on nimittäin piilotettu, edullinen helmi intialaisen ja grilliruoan ystäville!

Noin 80 dirhamilla (about 20 €), lounasaikaan edullisemminkin, saat pöytääsi grillin ja rajattoman määrän intialaisittain maustettuja liha-, kala-, äyriäis- ja kasvisvartaita, buffetin verran intialaisia herkkuja, salaattia ja jälkkäreitä, sekä erilaisia lisukkeita joita tarjoilijat kantavat pöytään alituiseen. Myös mausteiset alkoholittomat drinksut ovat loistavia! Kaiken lisäksi ruoka on mielettömän hyvää, en ole AB’sissä maistanut koskaan mitään, mistä en olisi pitänyt.

Tämä ravintola on yksi ehdottomista suosikeistani hinta-laatusuhteeltaan, ja monesti olemme ainoat ei-intialaiset täydessä salissa. Sijainti vaatii autoa tai taksikyytiä, mutta paikka on kymmenen minuutin päässä esimerkiksi JBR:ltä ja Dubai Marinasta.

Eat Greek
The Beach @ JBR
Kun tulee ikävä kreikkalaista ruokaa, Eat Greek on ehdoton suosikkini.

The Brass
The Beach @ JBR, Sofitelia vastapäätä
Tälle kahvilalle olen kirjoittanut oman postauksenkin. Parasta kahvia!

Paul
Löytyy monesta paikasta Dubaissa, JBR:llä kaksi ravintolaa
Varmasti useimmille tuttu ainakin Pariisista ja Lontoosta. Paulista saa muutakin kuin brekua ja herkkuja kahvin kanssa. Hyvä hinta-laatusuhde salaateissa ja sandwicheissa.

Fruteiro Do Brasil
The Beach @ JBR
Pulp Juice Bars
JBR, Hilton Jumeirah Beach Resortia vastapäätä

Jos mehuhammasta kolottaa ja tulee akuutti tarve vitamiineille, lääke löytyy näistä kahdesta! Tuoreita mehuja ja smoothieita, ihan must kuumaan päivään. 🙂

Dubaissa saa muuten Zomaton kautta tilattua ruokaa oikeastaan mistä vaan ja milloin vaan. Liikenteessä suhaavista skoottereista voi jo päätellä, että Dubaissa asuvat ovat kovia tilaamaan ruokaa ja kaikkea muutakin kotiinkuljetuksella. Itse hyödynsimme tuota palvelua parhaimmillaan parikin kertaa viikossa. Ihan loistava juttu silloin kun laiskottaa!

FOLLOW MY ADVENTURES: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM