ASUKUVIA JA VAARALLISIA TILANTEITA

Pidän näin vajaan vuoden bloggaamisen jälkeenkin itseäni edelleen aika newbiena blogimaailmassa. Nämä asukuvat ovat hyvä esimerkki siitä. Valo oli haastava, ihan sininen, ja kuvien tarkennus ja valotus oli vähän siellä päin, asetusten räpläämisestä huolimatta.

En kuitenkaan halunnut jättää näitä käyttämättä, olkoonkin vähän puuroisia ja sinisiä. Tämän blogin on kuitenkin tarkoitus olla myös päiväkirja omasta kehittymisestä tällä taipaleella, ja valokuvauksestahan sen kehityksen parhaiten taitaa huomata.

Ja oikea elämä, sellaistahan se nyt on että aina kaikki ei mene ihan nappiin.

Lisäksi asukuvien ottaminen osaa olla talvikeleillä melkoisen vaarallista hommaa, ainakin alla olevan kuvan perusteella. Lumen alla ollut jää meinasi tehdä tepposet, ja oli pienestä kiinni ettei tässä näkynyt bloggaaja lentämässä pyrstölleen. 🙂

Pystyssä kuitenkin pysyttiin ja häntäluu säilyi mustelmitta, kaikki hyvin siis!

Taking outfit pictures in Finnish winter conditions can be a little hazardous sometimes!

Knit Zara | Jeans Zara | Boots Acne

SHOP THE POST – referral links

 

Save

FOLLOW MY ADVENTURES: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM