MY FAVORITE BAGS + VIDEO!

Stella McCartney Falabella

Koska viimeksi pääsin vauhtiin ja kirjoittelin rakkaudestani laukkuihin yleensä, tänään on aika kertoa lempparilaukuistani! Postaus löytyy myös videon muodossa hieman alempaa!

Gucci Soho Disco
Viime aikojen käytetyin laukkuni, jonka ostin pienen, mustan cross-bodylaukun tarpeeseen. Ihana, pikkuinen laukku johon mahtuu yllättävän paljon tavaraa.

Stella McCartney Falabella

SStella McCartney Falabella

Stella McCartney Falabella 3-chain Tote
Falabellan hankintaa jahkasin ja pohdin niin kauan, että työkaverini totesivat ykskantaan: “Meidän mielestä olisi hyvä, että sä nyt tilaisit sen”. En ihmettele, sen verran monta viikkoa vertailutin heillä harmaan laukun eri sävyjä.

Parasta laukussa on mahdollisuus käyttää sitä joko tote-mallisena tai olkalaukkuna. Kokonsa puolesta täydellinen päivälaukku, kun mukana ei tarvitse kantaa papereita tai läppäriä.

Goyard St Louis

Goyard St Louis

Goyard St Louis GM
Kokoelmastani puuttui iso olkalaukku, ja tämän hankin “heitä kamat sisään ja menoksi”-laukun tarpeeseen. St Louis nielee sisäänsä mielettömän määrän tavaraa ja läppärin, ja vaikka emmin vetoketjun tai muun sulkemismekanismin puutetta, käyttö on ollut ongelmatonta laukun syvyyden vuoksi.

Ostin St Louisin reippaasti käytettynä ja kuluneena, koska olin lukenut Goyardin laadusta negatiivisia mielipiteitä ja sen suhteen skeptinen. Nyt vuoden käytön jälkeen epäilyni ovat saaneet vahvistuksen – en ostaisi upouutta, hinta ei kohtaa laatua.

Uudessa laukussa on valkoinen sisusta, eli ikä näkyy helposti juuri sisäpuolelta. Omassani on isompia ja pienempiä tahroja, jotka eivät käyttöä haittaa. Ajan patinasta huolimatta tämä on Suomessa harvinaisempi ja kaunis klassikko, joka sopii useimpien asujen kanssa ja on päivittäiseen käyttöön oikein passeli.

Goyard St Louis

Louis Vuitton Keepall 55
Myös tämän laukun ostin käytettynä, kun löysin hyväkuntoisen ja erittäin edullisen yksilön. Louis Vuitton ei merkkinä ole minulle kiinnostavimmasta päästä, mutta klassikkokanvas on kaunis tällaisessa viikonloppukassissa.

Minua muutaman vuoden vanhempi (!) laukku on ikääntynyt kauniisti. Ainoat viat siinä ovat toisesta päästä jumittava vetoketju ja toisen kahvan vähän repsottava kiinnitys.

Lentolaukuksi tämä ei ole käytännöllinen kaiken sisäänsä nielevän, ruskean sisustansa sekä matkalaukkuhyllylle minun makuuni liian ison kokonsa takia. Mökkireissuihin ja kaupunkipyrähdyksille kuitenkin oikein toimiva kassi.

Tässä vielä postaus videon muodossa!

Löytyykö sieltä muita laukkuintoilijoita? Olisi kiva kuulla ajatuksianne, mikä on tämänhetkinen lempikassi tai muu lempiasiasi?

FOLLOW MY ADVENTURES:
BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM | PINTEREST | SNAPCHAT: itsselja

Save

Save

Save

Save

FOLLOW MY ADVENTURES: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM