KOTIINPALUUN AIKA

Nopeat terkut Barcelonasta!

Reissumme lähentelee loppuaan, sillä kohta on aika ottaa suunta kohti lentokenttää ja kohti kotia. Kulunut reilu viikko on ollut kaikin tavoin mahtava. Takana on neljä valtiota, melkein pari tuhatta ajettua ja kuutisenkymmentä käveltyä kilometriä. Paras osa kaikkia reissuja ovat kuitenkin uudet kokemukset ja muistot, joiden määrä on moninkertainen. Onnistunut reissu siis!

Monessa paikkaa on tuntunut, että muita turisteja ei ole mailla halmeilla. Näin varsinkin Cannes’ssa, jossa emme nähneet hotellissamme kertaakaan muita asiakkaita. Melkoista luksusta! Myös ilmat ovat hellineet. Barcelonassa ja Ranskan puolella lämpöä on ollut päivisin jopa 18 astetta ja aurinko on helottanut siniseltä taivaalta. Andorrassa sen sijaan vuorenhuiput olivat lumen peitossa ja laskettelukausi avattu.

Koneen kovalevy ja kameran muistikortti pullistelevat reissukuvia ja -videopätkiä, joiden kimppuun aion käydä ensi viikolla. Jännityksellä odotan, kuinka läppärivanhukselleni käy, kun on aika alkaa kursia kokoon reissuvlogeja – videon editoiminen muutamastakin klipistä saa sen ylikuumemisen ja kaatumisen partaalle…

Näillä eväillä on siis kiva lähteä takaisin kohti talvisempia maisemia!

FOLLOW MY ADVENTURES: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM