COLORS OF THE RAINBOW… BUT NOT REALLY

Essie Tart Deco

En ole koskaan ollut kummoinen kynsien lakkaaja – olen aina ollut liian kärsimätön odottelemaan lakan kuivumista ja liian vähällä sorminäppäryydellä varustettu, jotta lakkaus olisi kaunis eikä pitkin kynsinauhoja. Monta vuotta minulla oli rakennekynnet, ja parina viime vuotenakin usein geelilakkaus. Kynsien pureskelu on helmasyntini, johon geelilakkaus ja rakennekynnet ovat aina tuoneet helpotuksen.

Olen kuitenkin tykännyt ostaa kynsilakkoja aina silloin tällöin, varsinkin jenkkireissuilla kun Essiet ja OPIt maksavat vain muutaman dollarin. Tykkään lähinnä klassisista väreistä, sinisiä ja vihreitä täältä ei löydy, vaikka monelle muulle ne sopivatkin.

Luovuin rakennekynsistäni pari kuukautta sitten, ja olen taas opetellut lakkailemaan kynsiä itse, mikä on ollut vaihteeksi mukavaa askartelua. Lisäksi China Glazelta löytämäni päällyslakka on sen verran hyvää tavaraa, että kuivumista ei tarvitse odotella kauaakaan.

Tänään siis katse lempparilakkoihini. Mielelläni kokeilisin jotain uutta, jos sinulla on suosikkeja niin vinkkaa ihmeessä kommenttiboksiin!

Essie Opi China Glaze

Essie E-nuf is e-nuf | China Glaze Salsa | OPI Midnight in Moscow

Opi Essie

Essie Ballet Slippers | OPI My Private Jet

Essie Tart Deco

Essie Tart Deco
(oikea väri huomattavasti persikkaisempi oranssi, kuvaan en saanut värejä millään kohdalleen)

After years of wearing nail extensions and gel polish on and off, I’ve spent the last two months with my natural nails. I’ve never been the most patient person or the best in painting my nails, but it’s been surprisingly nice to have a little nail polish ritual every week. My favorite nail polish colors in the pictures!

FOLLOW MY ADVENTURES:
BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM | PINTEREST | SNAPCHAT: itsselja

FOLLOW MY ADVENTURES: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

2 thoughts on “COLORS OF THE RAINBOW… BUT NOT REALLY

  1. Mähän omistan vain reilu parisataa kynsilakkaa..koska vaan tykkään niistä niin. Kikon lakat on ollu nyt mun suosikkeja (ihanasti värejä, ei kuiva purkkiin, edullisia ja kestää hyvin), mavala on kans yks kestosuosikki, on kivasti vaihtoehtoja klassisista väreistä räväkämpiin. Sit myös sellanen merkki ku essence, edullisia lakkoja ja niillä on hyviä päällyslakkoja ja sit myös erilaisia hoitavia basecoateja kynsilakan alle.

    1. Apua, en mä oo tiennyt että oot ihan kynsilakkapro! Kikosta oon kuullut paljon hyvää meikkien osalta, täytyy varmaan etsiä niiden liike tai nettikauppa seuraavaksi. Essenceähän myydään nykyään Tokmannilla, sieltä hamstrasin jo parit meikit. Kynsilakkavalikoimakin näytti hyvältä, eli sinne suuntaan sit seuraavaksi! Loistavia vinkkejä, kiitos Eeva ja terkut sinne 🙂

Comments are closed.