MONDAY MUSIC

Here’s some of my current favorite music – a mix of old and new tunes that have been frequently in my headphones this weekend. So glad the dark November will be over sooner than you know it!

Happy Monday!

Tajusin viikko sitten, että olen viimeisen parin kuukauden aikana kuunnellut musiikkia vähemmän kuin vuosiin. Samalla olen tuntenut tämän marraskuun pimeyden nahoissani ja kaivannut uutta inspiraatiota. Päättyneen viikonlopun olen siis luukuttanut musiikkia koko kuukauden edestä, eipä tule Spotify Premiumia maksettua enää kolmatta kuukautta turhaan!

Joskus tuntuu, että hyviä biisejä ei löydä pitkään aikaan, sitten niitä löytyy monta samaan aikaan. Sama pätee muuten vaatteiden ostamiseen! Tässä muutama tällä hetkellä eniten kolahtava biisi, toivottavasti näistä löytyy uusia suosikkeja myös ruudun sinne puolelle.

 

FOLLOW MY ADVENTURES:
BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM | PINTEREST
| SNAPCHAT: itsselja

FOLLOW MY ADVENTURES: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM