LIFE AFTER THE GILMORE GIRLS REVIVAL AND OTHER SATURDAY MUSINGS

Yesterday was a heavy and emotional TV day due to the Gilmore Girls revival. After the awkward first minutes, it felt just like coming home until the end. I’m infamous among my friends for spoiling movie plots, so I’m trying really hard not to do that this time for all of you who haven’t watched it yet. Let’s just say that I’m not ready for the series to end for ever! But it will take a few days to recover, for sure.

I also did some minor Black Friday shopping – nothing big, just a few small bits and pieces I’ve been wanting for a long time.

This weekend is about some work and trying to draw up plans for the blog for the upcoming year. So excited!

Happy weekend!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen koko aamupäivän yrittänyt toipua eilisen Gilmore Girls-maratonista. Sarja on ollut ensimmäisestä jaksostaan lähtien lempparini, ja uudet jaksot katsottuani pohdinkin, että mitä tässä nyt sitten enää odottaisi! Uudet jaksot lunastivat odotukset täysin, ja oli ihanaa päästä Stars Hollow’n maisemiin monen vuoden jälkeen. Yritän olla spoilaamatta uusien jaksojen tapahtumia, mutta sanottakoon, että toivon hartaasti sarjan saavan vielä jatkoa.

Black Fridayn myötä tein eilen tuhoja muutamassa kaupassa, tarjoushaukkaa kun vetävät alet aina puoleensa. Cubuksen -40 % ale kaikesta oli mahdoton ohittaa, ja parista nettikaupasta ostin muutaman pienen jutun, joita olen jo pitkään haikaillut. Palataan näihin, kunhan kolahtavat postiluukusta!

Olen maininnutkin varmaan, etten ole oikeastaan yhtään jouluihminen. Yleensä näin marraskuun vikoina päivinä tuo ahdistus alkaa aina nostaa päätään, kun ensin on yrittänyt olla ajattelematta koko asiaa, mutta nyt sitä ei enää voi oikein välttyä. Tänä vuonna ensimmäistä kertaa koko jouluhässäkkä oikeasti ah-dis-taa, ja olen iloinen että pyhät ovat lyhyet. Joululahjojen ostaminen on vihonviimeistä hommaa, samoin kaikesta stressaaminen ja muukin yleinen himinöinti. Yyh! Yritän siis päästä mahdollisimman vähällä, sekä ahdistuksen että stressin suhteen.

Tänä viikonloppuna pitäisi siis tehdä homma jos toinenkin. Olen yrittänyt jo muutaman viikon pohtia blogisuunnitelmia ensi vuodelle. Tämä vajaa vuosi bloggaajana on opettanut ja antanut mielettömän paljon, ja toivon tahdin vain kiihtyvän ensi vuonna. Kirjoittelen käytännön syistä postauksia varastoon jopa parille viikolle eteenpäin, eli tämä on pitkästä aikaa ensimmäinen postaus “reaaliajassa”. Postausjonossa odottelee esimerkiksi uusi video, joita aion ensi vuonna tehdä useamminkin.

Ihanaa viikonloppua!

FOLLOW MY ADVENTURES: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM