5 X WHY?

I try to be open-minded and see things from different perspectives. Still, there are some things I just don’t get, no matter hard I try.

These things have made me ask a big, fat WHY? lately.

 1. Award acceptance speeches.
  90 % of them make me cringe so hard. Either they are the safe and unimaginative kind or just plain weird. I understand a speech is expected when someone receives an Oscar, a Grammy or any other prize, but how can the speeches be so awkward?
 2. People wearing their winter scarves with the brand label showing.
  (insert a picture of me staring with a blank face and one thing on my mind – WHY?)
 3. People arguing in comment boxes – Facebook, Youtube, newspapers
  If you have the time, you need to get a better hobby, ASAP. This world doesn’t need any more negativity and animosity.
 4. TV shows and video clips where people do stupid things and get hurt for entertainment.
  I have never met a person who would enjoy watching that stuff. Who wants to see other people get hurt?
 5. Donald Trump.
  I mean… How can anyone take the guy seriously? Scary! Not going to delve any deeper into politics than this, but the possibility of him going from The Apprentice to POTUS is a dictionary definition of “well, that escalated quickly”.

Yritän parhaani mukaan elää avoimin mielin ja nähdä asiat eri näkökulmista. Toisinaan on kuitenkin asioita, joita en yksinkertaisesti tajua.

Siis, MIKSI?

 1. Kiitospuheet ovat niin tönkköjä ja vaivautuneita
  Ymmärrän, että kiitospuhetta odotetaan palkinnon tai muun huomionosoituksen vastaanottajalta tilanteissa kuten Oscarit, Emmyt jne. Mutta miksi, oi miksi, kiitospuheista 90 % on ainoastaan vaivaannuttavia?

  Tykkään katsoa varsinkin jenkkien palkintogaaloja, mutta useimmiten on pakko peittää silmät ja irvistää, kun palkinnon saaja tarttuu mikkiin.

 2. Huivin pukeminen siten, että merkki näkyy vastaantulijoille
  Tältä ilmiöltä ei ole voinut välttyä sen jälkeen, kun Acnen huivi-villitys alkoi. Onhan se tietty pakko näyttää vastaantulijoille, että tässä menee ihan merkkihuivi eikä mikä tahansa Cubus-kopio. Silti, en tajua.
 3. Kukaan jaksaa riidellä netissä
  Jos on aikaa haukkua muita ja tapella roskalehden kommenttiboksissa tai Facebookissa, kannattaisi varmaan hankkia joku parempi harrastus. Tässä maailmassa on tarpeeksi negatiivisuutta ja vihamielisyyttä ilman kommenttiboksitappeluitakin.
 4. TV-ohjelmat ja videot, joissa ihmiset satuttavat itseään ja toisiaan tahallaan
  En ole koskaan tavannut ihmistä, joka tykkäisi katsoa, kun muita ihmisiä satutetaan viihteen vuoksi. Kuka näitä katsoo, ja ennen kaikkea, miksi?
 5. Donald Trump
  Ei voi käsittää, miten Diilissä tönöttäneestä, yli-pömpöösistä oranssista miehestä tuli yhtäkkiä presidenttiehdokas, joka on kaiken lisäksi vaarassa voittaa. Mitä täällä oikein tapahtuu??

FOLLOW MY ADVENTURES: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM