ROOFTOP SUNSET

Dubai Ramada

We headed out for drinks one evening and wanted to try out a rooftop bar since the sun was just about to set in an hour or so. The location of our choice was the Sama Lounge on the 35th floor of the Ramada Jumeirah Beach hotel at JBR.

The views out to the sea, JBR and Dubai Marina were beautiful, and we watched the sun set to the horizon while having drinks and eating mezes. Tip: go during happy hour from opening to 7 pm, we had 25 % off the drinks and 50 % off our snacks, which were yummy!

Dubai Ramada

Dubai Ramada

Dubai Ramada

Dubai Ramada

Dubai Ramada

Dubai Ramada

This city is just beautiful when it lights up after dark. There’s a constant buzz of people, traffic and movement, no matter what time of the day or night it is. This place truly does not sleep.

Dubai has rooftop bars aplenty, ranging from luxurious and nightclub-vibe-y, to affordable and casual like Sama Lounge. I liked it a lot as it was casual and chill. Highly recommend!

Dubai Ramada

Dubai Ramada

Dubai Ramada

Dubai Ramada

Lähdimme eräänä alkuiltana drinkeille. Koska aurinko oli seuraavan tunnin sisään painumassa mailleen, mieleen juolahti suunnata läheisen hotellin kattoterassille.

JBR:n Ramada-hotellin Sama Loungessa sattui kaiken lisäksi olemaan happy hour, eli tilasimme juomien (-25 %) lisäksi valikoiman mezejä (-50 %). Kuviin ne eivät ehtineet, olivat sen verran herkullisia! Alkoholiahan anniskellaan täällä oikeastaan vain hotellien ravintoloissa.

Katselimme auringonlaskua ja maisemia, jotka olivat hienot sekä merelle, Palm Jumeirah-saarelle ja Dubai Marinan puolelle. Auringon laskiessa valot syttyivät ympärillä pikku hiljaa. Maisemat olivat pimeälläkin hienot – Dubai on niin kaunis pimeällä näin ylhäältä katsoen!

Dubaista löytyy rooftop baareja vaikka millä mitalla. Luonnollisesti erilaisia hintaluokkia ja meininkejä löytyy laidasta laitaan. Rauhallista ja rentoa ilmapiiriä etsiville Sama Lounge on erittäin passeli, myöskin hinnoiltaan kohtuullinen. Suosittelen!

Sama Lounge, Ramada Plaza Jumeirah Beach, Bahar 7, Jumeirah Beach Residence

FOLLOW MY ADVENTURES: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM