JUNGLE PANTS IN OCTOBER

Jungle Pants

Flower pants in October, I’m feeling them! Doesn’t get any better than happy, patterned pants from the H&M Conscious collection this summer. Relaxed and light. I’m back in Finland for a change, but let’s return to Dubai for a moment with these pictures.

Kukkahousut lokakuussa, ennenkuulumatonta minulle! Nämä housut ovat ehdottomasti menneen kesän suosikkeja, parinkympin löytö H&M:ltä. Dubaissa tällaiset vaatteet ovat niitä parhaita – rennot ja kevyet mutta pitkälahkeiset, sekä ilmastointi- että “häveliäisyyssyistä”, tässä asussa minulla kun oli olkapäät paljaana.

Tykkään hurjan paljon myös mustasta hihattomasta topista, joka oli löytö Berliinin Uniqlon alesta kesällä. Se piilottaa alleen tukevammankin IHOP-aamiaisen, kuten tänä kyseisenä aamuna, jolloin nämä kuvat otettiin. 🙂

Jungle Pants

Jungle Pants

Jungle Pants

Jungle Pants

Jungle Pants

Jungle Pants

Jungle Pants

Top Uniqlo
Pants H&M Conscious
Flats Repetto
Bag Gucci
Sunglasses Karen Walker

FOLLOW MY ADVENTURES:
BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM | PINTEREST | SNAPCHAT: itsselja

Save

Save

Save

FOLLOW MY ADVENTURES: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM