JEANS & A T-SHIRT

Let’s take it back from the autumn-y Finland to a more summer-y Dubai, where it’s still possible to wear a t-shirt and sandals. Even though the decline in temperature is pretty radical when you compare Dubai in August to September or October.

Before, I thought that any temperature above 30 degrees celsius would feel equally hot and unbearable. Now, with a little bit more tolerance, I can safely say that 33 degrees and 38 are two completely different things. You can also measure this in the probability of wearing jeans – in 38 degrees it’s impossible, but 5 degrees less and it suddenly becomes a prospect you actually are excited about.

So, on this particular day I cherished the opportunity to wear jeans. Paired them with a white t-shirt, plain and simple.

Palataan syksyisistä Suomi-tunnelmista jälleen hetkeksi Dubain lämpöön asun muodossa. Farkkuihin pukeutuminen on kesän ajan aihe, josta ei uskalla kuin haaveilla. Kun lämpötila huitelee nelissäkymmenissä ja kosteusprosentti on huomattava, farkut eivät tosiaan ole se kivoimman tuntuinen vaate.

Kun lämpötila laskee hiukan päälle kolmenkymmenen, farkut voi jälleen kaivaa kaapista ja painella menemään tällaisessa simppelissä ja rennossa asussa!

Denim and a tee

Denim and a tee

Denim and a tee

Denim and a tee

Denim and a tee

Top H&M
Jeans Zara
Sandals Ancient Greek Sandals
Bag Stella McCartney
Sunglasses Karen Walker

FOLLOW MY ADVENTURES:
BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM | PINTEREST | SNAPCHAT: itsselja

Save

Save

Save

Save

Save

FOLLOW MY ADVENTURES: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM