HUMIDITY 100%

Dubai Outfit

Time for a quick hi and equally quick outfit pictures!

The afternoon we took these was probably the most humid I have ever experienced in my life. We stopped at the lawn in front of Skydive Dubai and the weather was just so sticky. Extreme humidity mixed with sand flying in the air means you’ll be crispy like a chicken nugget pretty soon. Not great!

I got the chambray top at New Look and love the fact that it’s relaxed and so comfortable. I had been looking for one for a few months so was happy to finally find one I liked.

Here in Dubai it’s pretty much business as usual. The weather is definitely getting a little cooler and people have returned to the city. The tourists will be flocking in from October again and the part of town we live in will get exponentially more busy. Happy about that since it has been pretty quiet!

Nämä asukuvat napattiin eräänä alkuiltana matkalla dinnerille. Tuona iltana kosteusprosentti huiteli ennätyslukemissa, ja yhdistettynä lähellä neljänkymmenen lämpötilaan, lopputulos oli melkoisen tukala.

Silti urheasti tarvoin farkut jalassa – ehkä ei paras mahdollinen päätös. Löysin kuvissa olevan “farkkukangas”topin muutaman kuukauden etsinnän jälkeen New Lookista. Se on ihanan rento ja pehmeä päällä, eli oikein hyvä hankinta.

Muuten tänne Dubaihin kuuluu hyvää ja perusarkea. Täällä on palattu kesän jälkeen normaalirytmiin ja kuumuutta paossa olleet ovat tulleet takaisin kaupunkiin. Kaupungilla on ollut tämän paikan mittakaavassa melko hiljaista, mutta ennustan lokakuun puolelta alkaen jälleen matkailijoiden palaavan katukuvaan. Vaikka täältä ei normaalistikaan puutu toimintaa ja vilskettä, on kiva kun vilinä vielä lisääntyy. 🙂

Dubai Outfit

Dubai Outfit

Top New Look
Jeans Very old! Similar here
Sandals Deichmann (Similar)
Bag Gucci
Sunglasses Quay Australia

Have a wonderful day!

Mukavaa päivää 🙂

FOLLOW MY ADVENTURES: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM