EVENING STROLL ON GOLDEN MILE PALM JUMEIRAH

The Palm Golden Mile

We stopped at the Palm Jumeirah island one night to get groceries and have dinner at Wagamama. Both hungry and in a hurry to get food, here’s some hasty outfit pictures. The Golden Mile is a park-like stretch on the Palm with a running track, surrounded by apartment buildings, shops and restaurants. We only walked a small part of the area but it looked nice with date palms and plants, even an attempt of greenery in this heat that turns everything more or less yellow and faded.

The Palm Golden Mile

The Palm Golden Mile

The Palm Golden Mile

Top H&M Conscious (love this similar one)
Jeans Cubus (Madewell option here)
Sandals Ancient Greek Sandals
Bag Gucci
Sunglasses Karen Walker

We finally made it to Wagamama and this is how our quick dinner ended up being. If you’re not familiar with Wagamama, highly recommend it for a fast and casual but very yummy lunch or dinner.

Golden Mile Wagamama Edamame

Golden Mile Wagamama

The edamame is my favorite, healthy and full of protein. This time I also had a fresh juice and a teriyaki bowl with beef. All delicious! The little bowl with the red stuff is kimchi. The stuff is just the right amount of both hot and this yummy sour, umami flavor

So, a quick recap on a little evening adventure. Thanks for following along!

Eräänä iltana kauppareissulla suuntasimme vaihteeksi Palm Jumeirah’n Golden MIlen varrelle. Nälkä kurni vatsanpohjassa, eli ensimmäisenä pysähdyksenä oli Golden Milen Wagamama.

Golden Mile on Palmun “rungossa” oleva alue, jota reunustavat kerrostalot ja toisella reunalla (dubailaiseen tyyliin) ostoskeskus. Keskellä, puistomaisella alueella menee myös kuvissa näkyvä juoksurata. Palmun monorail-rata kulkee puiston yläpuolella, se ei harmi kyllä sattunut näihin kuviin. Alue oli kivan puistomainen, vaikka vihreät kasvit hieman kellertäviä olivatkin.

Wagamamasta on tullut täällä ollessa edullinen ja nopea suosikki, jossa kaikki tuntuu olevan hyvää ja tuoretta. Tällä kertaa otin teriyaki bowlin härällä ja vakkari-alkuruoaksi muodostuneet edamamet. Herkkua oli, kuten aina! Lähi-Wagamamamme sijaitsee hieman piilossa JBR:llä, Al Futtaim Marine Towers-rakennuksen toisessa kerroksessa, Mövenpick-hotellin vieressä. Tämä vinkkinä lomalaisille, joita yleensä myös tuolla alueella liikkuu paljon. 🙂

Save

Save

Save

Save

FOLLOW MY ADVENTURES: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM