PALM TREES & SUNSETS

JBR Outfit

I was on a mission to tick one more thing off my to-do list, so one night we headed downtown to Dubai Mall to see the fountain show. It’s just weird that I had only seen it during the day on one of my previous visits, without the light show and the visual effects.

Before getting there, we took some outfit pictures. Between the big yellow buildings that reach to the sky, there is a beautifully landscaped courtyard on Jumeirah Beach Residence. Such a beautiful spot for taking outfit pictures!

Having my picture taken is hard enough when there’s no one around, let alone when there’s a lot of people walking by, like there was this time. Practice, practice, practice..!

JBR Outfit Palm Trees

Gucci Soho Disco

As you can see, I repeat the clothes and accessories I wear a lot. Especially when I’m traveling. That is why I sometimes splurge on accessories  – if I’m going to be wearing something a lot, merely liking it is not enough. A capsule wardrobe is something I naturally gravitate towards. I’m not there yet, but definitely getting there, slowly but surely!

JBR Outfit Palm Trees

Top & Skirt Zara
Flats Repetto
Bag Gucci Soho Disco
Sunglasses Karen Walker

Burj Khalifa Sunset

And what happened with us seeing the fountain show? Well, after getting outside of the mall and taking a million photographs of the amazing sunset, we noticed we’re really hungry. Ended up at Five Guys’ terrace and kind of focused on out burgers more than the show. Oops! Hopefully third time’s the charm…

Souq Al Bahar Sunset

Burj Khalifa Sunset

To do-listallani oli Dubai Fountainin suihkulähdeshow’n näkeminen ilta-aikaan. Siispä otimme suunnan keskustaan eräänä päivänä illansuussa.

Ennen lähtöä otimme nopeat asukuvat palmujen ympäröimällä JBR:n sisäpihalla. Huomasin jälleen olevani bloggaaja-amatööri. Kameran edessä oleminen on edelleen melko epämukavaa, mutta erityisen epämukavaa se on silloin, jos ympärillä on ihmisiä. Näissäkin kuvissa liikuskelin epämääräisesti eestaas, kun ihmiset suhailivat ohi ihan vierestämme. Harjoitusta peliin siis!

Suurin osa tämän asun osista on nähty aikaisemmissa postauksissa. Tämä on hyvä esimerkki siitä, että loppujen lopuksi vaatevarastoni on aika pieni. Jopa kapselivaatekaappia kohti mennään, vähän vahingossa tosin. Koska ostan uutta vähänlaisesti, haluan panostaa asusteisiin. Niitä, joista en vain pidä, vaan jotka ovat ihania ja joista tulee rakkaita.

Kuinka kävikään suihkulähdeshown’ kanssa, jota lähdimme katsomaan? Päädyimme Dubai Mallin ulkopuolelle kuvaamaan ja ihailemaan kaunista auringonlaskua. Nälkä kurni vatsoissa, joten Five Guysista burgerit käteen ja terassille odottelemaan show’n alkua.

Loppujen lopuksi taisimme keskittyä enemmän ruokaan kuin show’hun, ja totta puhuen paikalla oli niin paljon ihmisiä, että täytyy varmaan mennä toiste ajatuksen kanssa. Ja vatsa täynnä. Kolmas kerta toden sanoo…

FOLLOW MY ADVENTURES: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

2 thoughts on “PALM TREES & SUNSETS

  1. Great pics! And as for capsule wardrobe, I think I was into it long before it became cool. haha! I have go-to pieces that are reliable, comfortable, and flexible. Having that saves me time and money.

    I like how you paired the graphic skirt with the black top. I’m a huge fan of classic cuts and colors with a modern flavor 🙂

    1. Thank you Patricia! I totally agree with you. I don’t feel bored with the stuff I own when it fits that exact description you wrote! I wear the same clothes all the time, but at least the background changes 🙂

Comments are closed.