BERLIN ON MY MIND

Berlin, Image source Pixabay

I got an amazing opportunity to travel to Berlin for work in a few weeks. Since I don’t have any plans the weekend before the work engagement, I will jump on the plane on Saturday morning and spend the weekend there as well. I’m excited to have two days completely free to explore the city!

To make the most of my trip, here’s what I have planned so far.

I booked a walking tour to start off with. Seeing the main historic sights with a local guide – for free, I might add – seemed like an opportunity hard to miss. Watching Bridge of Spies really sparked my interest for the city’s history during the Cold War.

On the West side I’m planning to see the Helmut Newton Foundation exhibits, checking the shopping at Bikini Berlin and visiting the Zoo.

Since I’ll probably have a couple of nights off after work, I’d love to check out the Michelberger Hotel and Markthalle Neun on the East side.

Have you ever visited Berlin? I’d love to read any tips and suggestions!

Sain ihanan mahdollisuuden lähteä muutaman viikon päästä Berliiniin työreissulle, johon yhdistän viikonlopun verran vapaata aikaa. Berliini on minulle täysin uusi tuttavuus. Kaupungista tuntuu löytyvän vaikka millä mitalla mielenkiintoista tekemistä. melkein iski jo runsaudenpula googlaillessa!

Bongasin linkin ilmaiselle kävelykierrokselle, jonka vetää paikallinen opas. Varasin sen, jotta tärkeimmät nähtävyydet pääsee näkemään samalla kertaa ja kuulemaan niiden historiasta. Bridge of Spies-leffan näkemisen jälkeen Berliinin historia ja kylmän sodan aika kiinnostavat erityisen paljon. Suosittelen ehdottomasti tuota leffaa, mikäli et ole sitä vielä nähnyt!

Länsi-Berliinin puolella kiinnostaa eläintarhan lisäksi konsepti-“ostari” Bikini Berlin, sekä Helmut Newton-galleria.

Itäpuolelle työohjelmaa varten siirtyessä vapaailtoja löytyy toivottavasti pari. Siellä haluaisin käydä katsomassa über-coolilta vaikuttavan Michelberger-hotellin sekä Markthalle Neunin.

Onko siellä Berliini-faneja? Kaikki vinkit otetaan ilolla vastaan!

FOLLOW MY ADVENTURES: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

4 thoughts on “BERLIN ON MY MIND

    1. I’m so looking forward to hearing the history. Except now I’m not sure if I’m supposed to leave a tip or not haha! We’ll see 🙂

  1. Liikkuminen ehdottomasti julkisella, kävelellen matkat on aivan turhan pitkiä (tämä tajuttiin itse vasta hikisen ja kiukkuisen päivän päätteeksi)ja julkinen on myös edullinen ja helppo. Televisiotornista on ok näkymät, mutta ei mun mielestä sen jonottamisen arvoista. Me jonotettiin reippaasti yli tunti, vaikka jonotuksen ajaksi ilmoitettiin puoli tuntia. Mun shoppailuhimon tyydytti KaDeWe(yläkerroksessa ihana ruokaosasto) ja sen kulmilta lähtevä kauppakatu. Lisäksi käytiin Mauerparkin kirpparilla, joka on sunnuntaisin auki 8-16. Mitään ei muistaakseni tarttunut mukaa, mutta siellä oli kiva fiilis ja näki vähän sitä “hipsterimpää” osaa kaupungista. paljon porukkaa ja osa ihmisistä jäi piknikille puistoon.
    Hauskaa reissua!

    1. Heippa, ihania vinkkejä, kiitos! Ja kiva kun löysit tänne! Sainkin sellaisen kuvan, että välimatkat idän ja lännen välillä on todella pitkät. Jonottaminen on varsinkin yksin tylsää, joten varmaan skippaan tv-tornin, mutta kirppis olisi kiva nähdä 🙂

Comments are closed.