WEEKLY WRAP-UP pt. 2!

Standing in the Snow

Phew, it’s Sunday, so time to wrap up the week! The pictures are random snapshots from my adventures in March.

Like I mentioned last week, these few days have felt hectic. I need a lot of time to recharge my batteries in stressful times, so my aim was just getting through the week. And I did!

Standing in the Snow

Winter Rhododendron

THE BEST THINGS THIS WEEK were spending time with friends, booking my next trip to Dubai and the amazing weather we had on Saturday.

THE SONG I PLAYED ON REPEAT was Ronya‘s Work Harder. Like probably everyone these days, I could also live for the rest on my life only watching cute animal videos on Facebook.

MY FAVORITE PURCHASE not only this week but this month is the Dune London brogues I picked up in Dubai. I had a gap in my spring wardrobe between ankle boots and ballerina flats, but not anymore! They are the perfect transition piece for when the streets get dry but it’s not that warm yet.

NEXT WEEK I’M LOOKING FORWARD TO get started with my monthly goals. I will also try and go to bed earlier, since I need to get on with my reading. I’ve been reading The Andy Warhol Diaries for a while now, and have to admit I would have loved to see the NYC society in the 70’s and 80’s! I’m secretly dreaming of having a huge afro hairdo, a caftan and partying at Studio54. 🙂

MY FAVORITE LINK THIS WEEK was The New York Magazine’s A Scrapbook of Late-Night New York. Perhaps inspired by my Studio54 dreams?

Have a great week!

Dubai Wall Art Horses

Dubai Sunset

Tämä viikko oli hektinen, vaikka se olikin varsinaisesti vasta tiistaina alkanut tynkä. Tiukkaan aikataulutettujen päivien vastapainoksi tarvitsen paljon rentoa aikaa, jolloin saan itse päättää mitä teen. Tämän viikon tavoitteena olikin selvitä siitä kunnialla ja yrittää olla stressailematta turhia.

Velvollisuuksien lisäksi tällä viikolla ehdin tavata ystäviä useampanakin päivänä, mikä on parasta sosiaalista latautumisaikaa. Myös seuraava reissu Dubaihin on jo varattuna, mikä piristää mieltä huomattavasti! Suorat lennot Helsingistä loppuivat maaliskuun päättyessä, onnekseni kuitenkin löysin välilaskulliset lennot, joissa matka-aika ei kasva liian suureksi.

Koko viikon olen tallaillut Dune Londonin kengissä. Ne tuovat välittömästi kevätfiiliksen, vaikka saavatkin seurakseen toistaiseksi vielä sukat.

Ensi viikolla aion päästä alkuun huhtikuun tavoitteideni kanssa. Lisäksi aion mennä aikaisemmin nukkumaan ja lukea enemmän. Olen lukenut järkälemäistä The Andy Warhol Diaries-kirjaa, koska se on oivallista luettavaa ennen nukahtamista. Olisi ollut mahtavaa kokea 70- ja 80-luvun New Yorkin seurapiirielämää. Haaveilenkin salaa afrosta, värikkäästä kaftaanista ja Studio 54:stä. 🙂

Ihanaa alkavaa viikkoa!

FOLLOW MY ADVENTURES: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM