WEEKLY WRAP-UP

Helsinki Architecture

Hi and happy Sunday!

It’s been amazing waking up to blue skies almost every morning this week. The days here in Helsinki are already almost 15 hours long! The sun will rise before 6 am, and if doesn’t set until almost 9 pm. I walked around my favorite area yesterday, taking pictures of the incredible buildings we have here in Helsinki. It’s such a shame walking past them every day, but not stopping to admire their beauty. This just had to be corrected, so here’s my weekly wrap-up with the side of Helsinki architecture at its best!

Helsinki Architecture

Helsinki Architecture

Helsinki Diana Park

Helsinki Architecture Erottaja

Exercise-wise this week has been good. I got in a couple of great workouts at the gym, as well as yoga practices and a lot of walking. I finally feel like my gym motivation is back! It’s so much easier to stay on track with better eating habits as well.

I’ve been binge-watching Fresh Meat. It’s a little silly and childish a lot of the time, but somehow I got hooked anyway. You can tell it’s a good cast of characters when you like them, hate them and are annoyed by them at the same time.

I loved reading The World’s Most Beautiful Libraries. I am such a library geek. Honestly, I’ve considered having a bucket list of beautiful libraries to visit. Also, 6 Cutest Main Streets in America made me want to see them all!

I’ve struggled with going to bed early. I’d need some kind of a phone / tablet / Kindle detox before bed.

Next week I’m looking forward to going back to Dubai! Couldn’t be happier 🙂 Can’t wait! I’m flying Turkish Airlines via Istanbul this time, because there are no more direct flights from Helsinki.

Helsinki Architecture Erottaja

Helsinki Architecture Hotel Torni

Helsinki Erottaja

Helsinki Diana Park

Tämä viikko on ollut ainakin täällä Helsingissä ihan mahtavan valoisa ja aurinkoinen. Päivän pituus lähentelee viittätoista tuntia ja lauantaina saatiin paistatella ilahduttavan lämpimässä säässä, vaikka muutamana päivänä olikin tosi koleaa. Kävinkin eilen kaupungilla nauttimassa aurinkoisesta kävelysäästä, kuten aika moni muukin. 🙂 Ihanaa, kun kaupunki herää eloon!

Rakastan vanhoja rakennuksia. Harmittavan usein sitä porhaltaa tuttuja reittejä, sen kummemmin pysähtymättä katselemaan kauniita jugend-taloja tarkemmin. Tämän viikkokatsauksen kuvituksena on siksi aimo annos kauniita rakennuksia!

Liikunta on maistunut ilahduttavasti tällä viikolla. Olen päässyt jälleen salitreenien makuun, vihdoin! Joogasin ja kävelin myös ahkerasti tällä viikolla.

Telkkarista olen tuijottanut Fresh Meat-sarjaa, joka on ihan hulvaton, vaikka aluksi suhtauduinkin siihen skeptisesti. Myös Sohvaperunat on älyttömän hauska – harmittaa, että löysin sarjan vasta nyt! Onneksi Yle Areena tarjoilee kaikki tämän kauden jaksot katsottavaksi myöhemmin.

Johtuneeko lisääntyneestä valosta vai mistä, tällä viikolla on ollut hankala käydä aikaisin nukkumaan. Tarvitsen jonkunlaisen vieroituksen tabletista ja puhelimesta iltaisin. Täytynee ottaa toukokuun tavoitteeksi!

Tulevalla viikolla tiedossa on jälleen reissu Dubaihin! Aurinkoisia ja lämpimiä maisemia siis tiedossa lisää ensi viikolla. Toivoisin pääseväni vihdoin mereen uimaan, myös suppailu tai melonta on haaveissa reissun aikana.

FOLLOW MY ADVENTURES: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM