JUMEIRAH BEACH

Jumeirah Beach

Hi from Dubai! I arrived here early Thursday morning after a red-eye flight. Spent the day sleeping and by the pool, then doing both at the same time. Last night I slept 11 hours and luckily felt more alive this morning, so we went for a morning walk along Jumeirah Beach.

Jumeirah Beach is one of the most popular beaches here. There are many hotels right on it, as well as The Walk with all its restaurants and shops. We also took the photos for my beach workout post there!

Jumeirah Beach the walk

Jumeirah Beach the walk

The beach was surprisingly full of people even though it was around 10 AM. My favorite thing about the beach is probably the amount of seashells, all shapes and sizes. In these pictures I was trying to spot big ones. 🙂

Jumeirah Beach

Jumeirah Beach the walk

The weird lump on my thigh is a very practical attachment to yoga pants, a side pocket! These Lululemon pants are the first ones I’ve seen with pockets on the side, not in the front or back.

Top SOC
Pants Lululemon
Watch Suunto

Jumeirah Beach Starbucks

On our way home, we went to grab coffees at Starbucks. I started laughing when I saw mine, and laughed even harder when the barista told me that he “got confused”. I need to come up with a Starbucks alias, pronto!

Jumeirah Beach

Heippa Dubaista! Lähdin Helsingistä keskiviikkona, ja saavuin tänne Istanbulin kautta aikaisin torstaiaamuna. Yölennon jälkeen meni koko eilinen torkkuessa siellä täällä. Tänään aamulla olin 11 h yöunien jälkeen pirteämpi, onneksi!

Lähdimme siis kävelylle Jumeirah Beachille, joka on Dubain suosituimpia rantoja. Sen vieressähän menee rantakatu The Walk hotelleineen, kauppoineen ja ravintoloineen, joten rantapäivän oheen on helppo yhdistää muutakin tekemistä.

Vaikka oli aikainen aamupäivä, rannalla oli jo todella paljon porukkaa. Tällä samalla rannalla kuvailimme reilu kuukausi sitten myös rantatreenipostauksen.

Kotimatkalla poikkesimme hakemaan aamukahvit Starbucksista, ja hörähdin ääneen tämänkertaiselle tulkinnalle nimestäni. Täytyy keksiä Starbucks-alias ensi kerraksi!

FOLLOW MY ADVENTURES: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

2 thoughts on “JUMEIRAH BEACH

    1. Hi Nina, thank you for taking the time to comment! It is indeed a place like no others I’ve visited so far 🙂 Love it!

Comments are closed.