A WINDY EVENING IN JBR

Windy Evening JBR Outfit

Windy Evening JBR Outfit

Let’s start by saying that since this is my first outfit picture, we all have to agree that they can only get better from now on, right? I’m sure it’s obvious why there is only one single picture in this post! This was on a very, very windy night in JBR, also known as Jumeirah Beach Residence, a cluster of high-rises between the beach and Dubai Marina. We were headed to dinner and actually had to turn around at the front door the first time to go get our jackets. (Still, I didn’t consider this a puffer jacket or parka weather like some people did…)

Leather jacket | Mango
Top | Zara
Jeans | J Brand
Bag | Stella McCartney Falabella
Shoes | Valentino Rockstud dupes from a bargain store at Dubai Mall

You’ll find me wearing outfits like this from spring to fall. I go for jeans, pencil skirts, flats, a leather jacket and a beautiful bag. The jeans in this picture literally fell apart two weeks ago, so I thank my lucky stars I didn’t buy them anywhere near the full price last September. They actually took less than six months of wear, which is simply ridiculous. It is about time for me to come to the conclusion that affordable jeans are as good – or even better – than their expensive counterparts.

I’m a huge bargain hunter and love my fair share of online shopping, especially when it comes to accessories, bags and shoes. This is why I’m thinking of sharing my favorite tips and tricks soon!

What are the best bargains and finds you own when it comes to clothes and accessories?

Jep, tästä lienee suunta vain ylöspäin, mitä tulee asukuvaamisen opetteluun – pakko on silti aloittaa jostain. 🙂 Tämä on erään tuulisen illan asu. Lähdimme ulos ilman pitkähihaisia, ja jouduimme kääntymään takaisin alaovelta hakemaan ne päälle. Silti, nahkatakilla pärjäsi oikein hyvin, vaikka monella untuvatakki olikin päällä. Täällä Dubaissa muuten myydään kaupoissa todella paljon toppatakkeja, mikä on hieman outoa…

Tämä asu kuvattiin JBR:llä eli Jumeirah Beach Residence-alueella. Kyseinen asu on hyvä esimerkki lempivaatteistani. Farkut tai hame, ballerinat, nahkatakki ja kiva laukku. Muutama viikko tämän kuvan ottamisen jälkeen nuo J Brandin farkut hajosivat ihan kappaleiksi. Aika odottamatonta ottaen huomioon, että ostin ne viime syyskuussa, onneksi outletista. Alkaa tuntua siltä, että ne edullisemmat farkut yleensä vievät pidemmän korren kestävyydessä!

Nuo farkut eivät ole ainoa alelöytöni, vaan olen aikamoinen tarjoushaukka. Rakastan outleteja ja saatan väijyä jotain tiettyä asustetta kuukausikaupalla. Kun alet paukahtavat päälle tai hyvä alekoodi kilahtaa sähköpostiin, klikkaan tuon tietyn jutun kotiin. Sehän on silkkaa säästöä, vai mitä!?

FOLLOW MY ADVENTURES: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

2 thoughts on “A WINDY EVENING IN JBR

  1. Welcome to the cheap jeans club ;). My favorite come from Old Navy because it is rare for me to find jeans that don’t need to be hemmed! They also just started rockstar skinnies which are more expensive than their normal jeans and they had an excellent fit!!

    1. I bought some button-up shirts from Old Navy and they are really nice. I avoid trying on jeans at all costs, but have to make the effort next time at Old Navy!

Comments are closed.